Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 69 459
  • 673
  •   12
Отговори
# 570
А от видеата качени вчера, посветени на обувките, кажете на мен ли ми се струва, или Сникърс ите отстъпват място на по-елегантните и женствени обувки?

# 571
  • София
Все още са актуални лоуфърите с дебелите подметки като гледам. Аз миналата есен се дърпах и не си взех от тях, предпочитам тези с тънките подметки, но тази есен май не съм толкова категорична. Това например не е лошо: https://bianki.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BB%D … D0%B2%D0%BE-12451

# 572
Доволна съм от трендовите цветове (мерси за онагледяването, Агент! 😍)- голяма част от тях изпъстрят гардероба ми така или иначе. Отиват ми, респективно за мен са актуални отдавна. 😍
Това пък от своя страна е и добро дошло за no shopping предизвикателството, в което се впуснах за втори месец. 😇

# 573
  • В морето
И аз продължавам с предизвикателството.
А този цвят Teal много отдавна харесвам в някои нюанси като го видя на автомобил.

# 574
Добро утро, дами!

Агент, много полезно цветово представяне. От всички харесах за мен. Всъщност считам, че за всеки има тоналност.
Скрит текст:
Моите за тези
тези всичките, без изключение
тези много ми допадат за връхна дреха- палто, шлифер
Тeal е перфектен за чанта, наистина с всичко върви

Наскоро ми попадна дизайнер, който представа схема на сложни кройки. Не че ще шия, но видеата и резултатите са ми интересни. В това има и история на блейзъра https://www.instagram.com/reel/DMLJPrDtZFf/

# 575
Видеата нямах време да ги гледам, но боти, ботуши и по-елегантни обувки почват да се носят много повече, конкретно София.
Преди по разни събития всички бяха с маратонки, а сега тук-там

Друго което ми прави впечатление е, че все повече млади жени са с къс едноцветен маникюр или само оформени, без лак.

Винено червена чанта и обувки винаги съм имала в гардероба, стои добре с черни и тъмно сини костюми.

Съмнявам се бордото да превземе витрините така както беше пепелта от рози, но го има масово, навскякъде плюс кафяво

Хубав ден дами!

# 576
Бордо, патладжан много обичам за чанта, боти, ботуши, кожени меки ръкавички...става и за поли и панталони....аааа и за нокти на ръцете. Така ги нося тях, не до лицето.

# 577
Али, покажи ни чантата в модерния цвят.

# 578
Бордо, патладжан, вишна, лилава нощ и подобни цветове лакове имам колекция и почти само такива нося.
На Арт Деко си взех последно, страхотни са ❤️

И ако знаете какви страхотни дънки си взех, влезнах в Адидас заради снимка на витрината на анцуг с камъчета 🐆👑
Анцуга го нямаше, но една прелестна госпожица ми предложи подобни дънки 😎

# 579
Тази година се оглеждам по-отрано за коледни календари за семейството и себе си. Тук е задължителна традиция, която намирам за хубава. Всички им се радват, а аз се стремя да съм креативна и да не повтарям идеите. С едно изключение - коледния календар с ампули на Бабор купувам всяка година за себе си. Много съм доволна, с него си правя един 24-дневен интензивен курс за лице. Комбинирам ампулите с гуа-ша масаж на лицето. Намирам ефекта от тези грижи за много добър и видим веднага. Календара още не е в продажба сякаш, намирам го засега само в предварителна продажба, но се ослушвам вече. Обикновено успявам да го намеря с добро намаление, ако реагирам разумно рано.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 15:59 от Mößbauer-Effekt

# 580
Аз харесвам всякакви цветове и повечето ми стоят добре. Не се интересувам кой цвят е модерен,а с кой се чувствам в хармония в дадения момент. Всъчщност,ако някой цвят стане масов,го избягвам. Цвят на 24-та година не беше ли бургунди..,.. Сега масово по витрини в Русе гледам пак тази тоналност,и кафяво,тийл не съм виждала,нещо не са в час явно:) Харесвам тийл,но имам малко неща в този цвят сякаш.....

# 581
Преди години имах много любима чанта в цвят teal, която буквално скъсах от носене. Много обичам този цвят, но само тъмните му тонове стоят добре до лицето ми.

Тази есен ще доразтъпквам кубинките Док Мартенс в бордо, все още не са напълно готови.

Убитите модерни цветове не ми допадат и както винаги, ще си нося, каквото ми харесва и отива.

# 582
  • София
Кубинки в бордо или в лилаво са много хубаво нещо, от години нося такива всяка есен и зима, носят ми настроение като стане мрачно и студено.

# 583
  • Burgas, Bulgaria
Мили, прекрасни стилни момичета, видях много снимки и ВСИЧКИ сте ПРЕКРАСНИ!!! HeartHeartHeart Видях и новия - стар любим teal, преди много, много години носех тази чантичка, в този цвят /беше много модерен/ съчетана с тези чепички. Heart Eyes                                                                                                                                                                                                  

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 23:51 от kolevaangela

# 584
Angela, oбувките 😍

Чанта в Teal си купих 1999 година, ех че отдавна 😁 продаваха Lancel в България
Продължавам да си търся хубава чанта от тъмно син велур.

Набелязахте ли си филми на Cinelibri?

Мьос, с адвент календара ме замисли за елхи, подаръци и ски.

Магни, On The Road колекцията на Patrizia Pepe за теб е мислена ❤️

Разкошна е 😍

Общи условия

Активация на акаунт