Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 69 177
  • 672
  •   3
Отговори
# 585
Тези дни бях така, далече от бордо, тийл, пепел от рози

Имам сериозни проблеми с краката/ходилата, задава се физиотерапия.
Така се зарадвах на написаното за младите момичета и късите, изчистени като  цвят маникюри.

# 586
Ако ме питате мен сега им е времето за шарени маникюри-докато са млади.На мен ми е по-неприятно жена на възраст с шарении по ръцете, като не говоря за красива рисунка или закачка в цвета на ноктите, а откровен кич.
Хората, докато са млади, търсят своя стил и минават през периоди, включая аз.Simple SmileЕдинственото, което малко ме притеснява е фактът, че се смята, че ако една жена е без лак- то не се поддържа по някакви измислени стандарти.
Преди да бъде измислен гел-лакът, почти не носех лак, защото не се задържаше на моите нокти и просто ги оформях както мога, при все, че никак не са ми благодатни ноктите .Няма да си кривя душата, че с направен професионален маникюр, забравям за него го следващия месец.

# 587
Измислени стандарти има толкова много, колкото хора - толкова стандарти за красота и поддържаност. Нито ми влияят, нито ми пречат, стига някой да не се опитва да си налага собствените стандарти върху мен.
Последния лак който имах, го изхвърлих преди поне 15 години, оттогава съм натюр. Ако ми се приискат някога лакирани нокти, вероятно бих отишла на маникюр, защото няма да ми се занимава вкъщи.
Даже наскоро мъжа ми ме пита, нямам ли някакъв лак за нокти, за нещо си му трябваше една капчица. Ми нямам, остана разочарован. Питам го, помниш ли да си ме виждал някога с лак? Ми не... Grinning

# 588
Mardji, на първата снимка си супер ❤️
Много ми харесва.
Какво физио ще правиш?
Имаш дрехи в страхотни, нетрадиционни десени

и дънките ми ❤️

За мен, шарени маникюри са ок само за много малки момиченца. След това така

# 589
  • тук-там
Този гел лак прецаква нокътната плочка, но пък е много удобно и надеждно като ефект.
Ал, тези точно дънки са в кошницата ми. Супер ти стоят! Може ли и снимка в анфас.
Аз накрая вкарах косата малко у ред:

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 18:04 от mtz

# 590
МТЗ, ако маникюристът е добър, нищо не прецаква дългосрочно.Ако слагаш спорадично да, покритието на нокътната плочка леко е надраскано и трябва време да израсне тази част, като се свали основата.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 12:08 от ДХ3

# 591
МТЗ много добра прическа!
Освежена си!
Шарени нокти не са моето и никога не са били!
Малката мина през този период, по едно време баща и питаше няма ли още някой друг цвят да намажеш по ноктите...!
ММ слесд маникюр все вика Я, като че ли ще види нещо различно от червено.
Синият ми нокът вчера се отшлюпи наполовина. След три месеца. Новото нокътче под него е израсло и то наполовина. Голям дискомфорт ще ми докара!

# 592
Не съм писала от 3 теми сигурно,  ама ви чета и харесвам като имам време.
Сега съм във ваканция близо до Атина. Бяхме на един спектакъл преди две вечери в Одеона и да ви кажа, много съм впечатлена от гърците и специално гъркините как ходят облечени. Не знам като цяло, но на вечерно представление, уау. Със стил и цветни, дрехи, прически, светят. Като сравня при нас в операта в Цюрих как са облечени повечето хора - обикновено просто. Тук, обаче, е различно, по-празнично се чувства. А, и даже тяхната (детронирана) кралица Анна-Мария видях на това събитие с една свита яки каки 50/60/70+ и аз искам да изглеждам така, когато порасна Wink

# 593
  • Burgas, Bulgaria
37°C ON, права си, гъркините имат неподражаем стил, дори по-възрастните са много кокетни, имат много добре развита обувна промишленост и собствени марки с много добра конфекция. Отдавна не съм пазарила от Атина  - ул. Ерму е известна с безбройните си витрини, имат страхотни попадения и добри цени. Разбира се там в близост са и магазините на световните брандове, и повярвай ми, в Атина не е драма да пазариш спокойно в Hermès или LV без да се редиш на огромните "електронни опашки" както е в Лондон, Париж и другите столици.  HeartHeartHeart

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 17:07 от kolevaangela

# 594
Mtz, много хубава прическа, чудесно ти стои. Аз имам час другата седмица за подстригване и освежаване на цвета след дългото излагане на слънце и сушене след плуване на открито. Лятото скоро свършва и се опитвам да използвам пълноценно хубавото време, стилът ми е още по бански и летни рокли, само сутрин рано като отивам на работа намятам жилетка. Така че от юни с покупката на половин дузина рокли, три месеца не съм купувала дрехи (само два чифта бански) и спазвам предизвикателството на темата. Даже за есента нямам желание да пазарувам, защото не ми се иска да свършва лятото.

# 595
  • Бургас/Пз
Този цвят Тийл така да го харесвам, а досега каквото съм мерила в него никак не ми е отивало. Може би не съм намерила точния нюанс.
Това заглеждам, обаче тия плисета как се перат и гладят??

# 596
Ани, не би трябвало да им има нещо при пране на деликатна програма.Имам няколко плисирани поли и рокля.Не се и мачкат ако се внимава при пране и съхранение.

# 597
Това е солей, той е фабрично изпечен и не се разваля при пране като деликатни тъкани.

# 598
Аз слагам подобни поли в голяма торбичка за бельо и после простирам да съхнат “изправени”.

# 599
  • В морето
Al Georgieva - честити нови дънки! И цветовете за лак много ми харесаха.
mtz - успях да те видя, много стилно - коса, нокти, всичко! Heart
finеsse - на прекрасно място изглежда, че си, хубава почивка!
mardji1 - супер свежи цветове! И маратонките, и обувките ти са страхотни!
ani_d - роклята е чудна! Аз лично такъв тип дрехи само на химическо (почистване с озон) давам.

Общи условия

Активация на акаунт