Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 68 990
  • 670
  •   16
Отговори
# 600
Имам три поли и една рокля солей ...пера на ръка и суша на закачалка....зависи от материята и цвета,  но пак си личи на някои места намачканото...Ей тази си взех това лято

И аз мисля , че гъркините имат хубав стил на обличане и особено 50+....моите наблюдения са, че много се гласят и гримират ...
Дънките на Ал са интересни...
Бях командировка на Боровец...От 31 градуса в София отидох на 2 сутрин и най-много до 15 през деня...голям студ, въпреки че беше слънчево...Сега като се прибрах много приятно топло време...още малко за сандали и летни дрехи ..

# 601
Оу, страхотна пола!
Ал, не знаех, че Адидас имат дънки, харесват ми.

# 602
Mtz, ще снимам в анфас и ще ти пратя снимки.
На теб ще стоят по-добре, модела е прав та прав, Мм отбеляза че ми стои по-добре от Narja-та на Replay.
26/32 взех. Плата е страхотен.

ДХЗ, правят страхотни дънки, имах едни с ниска талия и широки крачоли ушити с пътен бял конец. Сега госпожицата ги носи.

Гъркините са невероятни, много умеят да се обличат и правят ❤️

Цикламената пола е много красива.

# 603
Ал, не знаех, че Адидас имат дънки, харесват ми.
Имат много хубави спортни като стил, ама не точно за спорт, дрехи. Мм има джинси Adidas и са наистина хубави. На Al дънките също много ми харесват.

# 604
  • София/Севлиево
Ние сме на почивка (отново) и сега намирам малко време да ви прочета.
Цвета на 2026-та много ми харесва,имах едно време една туника и една чанта в този нюанс,доста ги носих и накрая май ги подарих.
Дънките на Ал са страхотни.Дали са от по-лек и ластичен плат(не харесвам дънки от твърд плат,не се чувствам комфортно в тях).
За лакът за нокти и преди съм споделяла -не нося такъв,не мога да търпя да имам нещо върху ноктите си,и дълги не мога да ги търпя,та са къси и изглеждат добре.Напоследък си мисля,че един класически френски маникюр ще ми седи добре,но трябва да потърся маникюристка, която да ми го направи с обикновен лак.
Няколко рокли солей имам и процедирам по следния начин -пера на ръка и суша на закачалка.

# 605
  • София
Аз ходя веднъж месечно на поддръжка на гел, само по гел лак не ми е комфортно и ноктите се чупят, освен ако отдолу не се напласти голямо количество каучукова база да укрепи (пари ужасно при печене). Предпочитам да дам едни 10-15 лв повече, но да имам и гел отдолу, не само цвят. За рисунки отдавна нямам претенции.

# 606
Поддържам ноктите сама, а с обикновен лак се сдобиват само за събитие. Педикюр с обикновен лак- лятото или за някое спа.

# 607
  • В заешката дупка
А дано сега тийл като е цвят на годината да има повече избор на дрехи в него. Аз много харесвам този цвят - в по-тъмния му нюанс. Полата, която ви показвах преди време, е точно такъв. Имам яке, туника, шапка, шал. Но от години  нищо не съм си купувала, че изборът е беден. Пазя една любима риза на 100 години и ако си намеря нова, веднага я изхвърлям, че повече от носталгия си я държа, отколкото да я нося, че си личи, че е на 100г. Но пък ми отива на очите (трябва ми емотикон с пърхащи клепачи Simple Smile

Ето подобна риза искам:

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 12:43 от ЧеКа

# 608
  • София
За съжаление изпуснах mtz, но видях дънките на Ал. Стоят наистина чудесно и аз също досега нямах идея, че Адидас предлагат подобни.
Сега се връщам да гледам видеа, цветове и т.н за есента, благодаря на Агент за систематизираната информация. Признавам си, че ако тръгна да ровя се отказвам на второто изгледано клипче…

Имам няколко поли солей и не ми е идвало на ум да ги пера на ръка. Не съм имала издънки, минават през пералня, вкл. центрофуга и суша на закачалка.

В плановете ми за есента е да започна редовно някакви упражнения/ масажи за лице, че положението е… Преди време някой беше споделил какво реално е помогнало. Ще съм безкрайно благодарна ако го пуснете отново.

Хубава неделя, момичета Flowers Hibiscus

# 609
... Е, бежово - бозавото с розов оттенък ще го пропусна, че не го харесвам Simple Smile . Но пък и моят самонадеян принцип по отношение на цветовете е "ако ми харесва, ще намеря начин да ми стои добре" Simple Smile ...
Вчера слушах разни каки докато сгъвах прането и си напомних да ти пусна това:

PS Онзи ден сложих широки бели дънки с бургунди топ и бежова жилетка до под коляно. Дори изкопах една тъмночервена чанта от гардероба. Много интересна комбинация се получи, нямам спомен да съм правила такава..

А за себе си съм си запазила за гледане това, че 6 мес в год пола не поглеждам:

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 17:04 от Agent Provocateur

# 610
  • София
Ал, в моите старомодни схващания анцугът си е анцуг, дънките са си дънки и смесването на предназначения ме дразни функционално и естетически. Гледах леко невярващо покупката ти, но ти правиш някакви особени за мен комбинации, които успяваш да носиш.
Мтз, рошава си по-хубава! Heart Eyes
Забелязали си сте как и след най-доброто подстригване косите си знаят тяхното?
Наслаждавам се на прекрасно септемврийско море, това лято най-сетне стигнах и до него. Водата е спокойна и чиста, слънцето е меко, хората са саможиви и никой не пречи на останалите.

# 611
  • Sofia
Възхищавам се на смелостта на Ал с нестандартни стилови решения.
Аз съм в скучна класическа елегантност, когато не съм тийн спортно.
Говорейки за бордо съм на един клик от поръчка на това яке заради цвета. Точно моето винено,  със синкав подтон, а не кафяв. Имам поне 10 кожени якета, а искам и това. Bowtie

# 612
Karen
не че съм подстрекател Simple Smile , но такова нямаш!
Аз на твое място първо щях да го поръчам и после да питам, за мое успокоение.😉

# 613
Карен, разкошен цвят, но за модела не мога да кажа същото. Поне за мен асиметричното байкър закопчаване не е класика. Стана банално и леко ретро. Ако това за теб не е проблем, поръчвай Simple Smile

# 614
  • В заешката дупка
Карен, не си го взимай, още повече, че имаш 10 кожени якета. Simple Smile

Ал, харесва ми панталонът ти и ми е любопитно как и с какво ще го съчетаеш.

Общи условия

Активация на акаунт