Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 66 619
  • 659
  •   20
Отговори
# 645
  • В морето
Наздраве! Cocktail Сега ще направя и аз по едно, нали празник е Bowtie

# 646
  • Sofia
Наздраве,  Мими!
Прекрасни сте всички и местата, които сте посетили!
Благодаря за мненията за якето! Представа си нямах, че този модел е ретро. То в моето съзнание  ретро са кожените дрехи с реглан ръкав, а всъщност сега отново са актуални.  Joy
Днес извадих от гардероба всички кожи и май е време да поспра покупките.
Кажете на велурени манто в пясъчно и обувки в конячено каква чанта ще ходи?

# 647
# 648
Карен кво ти пука, че са ретро ако ти стои добре...! По важно е да изглеждаш топ, вместо да си модерна!
Я прати ми линк на лични, ти като не щеш аз ще го взема!

# 649
  • Sofia
Ей сега ти мятам линк!
И да искам,  не мога , че модела е умален с 1 размер. Имат Л, което отговаря на М, а посмъртно не мога да си побера бюста в М.

# 650
Всички сте били на хубави места, ама снимка като на begeli друга не видях Simple Smile

Къде е kopche?
Harpa?

# 651
Харпа не пише във форума вече.Добре е.

# 652
На мен много ми харсва коженото яке бургинди. И не,не са ретро байкър якетата. Те са си вечни. Измислени 30 те години на миналия век,носят в себе си много послания-пртепратка към  мото мода,рок и свобода. И всяка година има нови модели,и цветове (защото преди са били основно черни)което ги синхронизира със съвремието. Стоят добре с почти всичко.Само диагоналния цип не е от най-удобните за мен,не ми харесва разкопчан,а аз рядко закопчавам кожено яке.
Завиждам леко за морските почивки с усмивка Simple Smile

# 653
Пепси, на Голямата маса 2025 в Оборище, ти ли си на снимката на People of Sofia? Grinning

# 654
Не съм ходила там DiaMia Simple Smile

# 655
Честит празник, момичета!
И ние днес изкачихме Черни връх..
Душата ми остана нейде долу, но все пак успях.
Страшен кашкавал турист съм, признавам

# 656
Не съм ходила там DiaMia Simple Smile
Една дама ми напомни на теб, с рамките на очилата и цветния си, впечатляващ вид. Помислих си, че може би не си ти, защото тя е с ярко червено червило и червен лак на ноктите, но просто се сетих за теб. Simple Smile

# 657
Не съм носила червено червило и лак от абитуриентският си бал Simple Smile . Но видях цветната дама Simple Smile

# 658
  • Велико Търново
Честит празник!
Много хубави снимки видях, но и пропуснах.Понеже живея в аптеките буквално само се радвам на вашите снимки.
От тази сутрин преди да тръгна по аптеките.
Скрит текст:
Скрит текст:
Днес като вървях между аптеките и едно момиченце около 4 годишно каза на майка си-"Тази жена е много красива" и ми оправи деня.Подозирам, че е заради червеното червило.

mtz, много ми хареса косата ти.
Мими, страхотна си и твоята приятелка също.
Пепси, ти винаги си много готина и няма значение с какви цветове си облечена.
Зимнината на begeli е чудна.
Ал, шапка ти свалям как може да облечеш нещо, което никой друг не би облякъл и да го направиш да изглежда като от ревю.Страхотна си!
Карен, това яке лично на мен не ми харесва, но съм убедена, че ако ти го облечеш и ще искам да го имам.
Якетата, обаче показани от Ал ги искам.
Линковете на Агента нямах време да ги изгледам, но ще се поправя.
Скорпио, много ми хареса и ти.
Харпа беше много приятна съфорумка с интересен стил.Много жалко, че не пише вече.
Сега отново съм с въпрос за препоръка.
Скрит текст:
Трябва ми гинеколог, който се занимава с жени в менопауза.Търся второ мнение за лечение.

# 659
  • В морето
Всички сте били на хубави места, ама снимка като на begeli друга не видях Simple Smile
И аз мисля, че begeli обра точките днес, няма такава вкусотия!

Общи условия

Активация на акаунт