Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Септември 25

• 82 890
  • 835
  •   26
Отговори
# 750
Това е другота ужасяваща ме женска дреха като и едни палта teddy bear ли бяха, какви бяха...жените добиваха силует на малки мечки! Flushed
Хмммм, сигурна съм, че ме наричат мечка зад гърба ми, но в лицето ми само комплименти съм получавала Simple Smile
Но разбира се на тез години отдавна не вярвам във женската искреност Wink
Е, това не е за тази тема! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 751
  • София
За мен широките дънки са женствени, защото подчертават тънка талия и широк ханш, което си е възможно най-женствената структура.

# 752
Цитат
PS Света, има нещо в тази втората илюстрация, което ме дразни - ботите са неподходящи за барел според мен, защото скриват хубавия глезен, който е идеален контрапукт на масивната форма на берела. Първата ти илюстрация беше перфектна!

Агент, редактирам и изрязвам ботите, те не са от значение за това, за което сложих снимката - да подкрепя думите си изказани в моя пост.
Цитат

Съжалявам, но за мен женствено не е равнозначно на тясно/описващо/секси/предизвикателно/revealing/довършетесинонимнияред. Красиво е, елегантно е, секси е, без капка вулгарност и пошлост!
Съгласна напълно Hands Plus1

Това е другота ужасяваща ме женска дреха като и едни палта teddy bear ли бяха, какви бяха...жените добиваха силует на малки мечки! Flushed
Хмммм, сигурна съм, че ме наричат мечка зад гърба ми, но в лицето ми само комплименти съм получавала Simple Smile
Припознавам се в подчертаната част, нося палта teddy bear и също много комплименти съм получавала.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 20:55 от Sweta

# 753
Е, това не е за тази тема! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Защо да не е?! В тази тема само гащите на мъжете си май не сме обсъждали Simple Smile

Шегата настрана, но винаги се усеща кое е искрено и кое не, онлайн понякога отнема повече време.

Иначе според мен искрените комплименти са 2 вида:
1. Адски ме кефи тази дреха/обувки/аксесоар!
(няма значение на мен дали ми стоят, дали ми отиват, аз получавам комплимент, защото отсрещната страна просто харесва дадения предмет)
2. Днес изглеждаш чудесно, въпреки че аз никога не бих обляка тези дрехи в такива комбинации!
(това за мен е ценният комплимент, защото показва, че са ме "видяли" като цялостен образ, а не като закачалка за чанта, която им харесва)

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 16:40 от Agent Provocateur

# 754
Класическото Теди Беар на М.Мара, при цялата му пипнатост, прави жените на мечки.
Изправени на задната крака мечки Wink
И е едно от хитовите им произведения и си мисля че е така, защото показва статус - 5k носиш на гърба си....
В бежово не е модерно вече, че е много копирано - търси се в розово, винено червено, Teal, кармъзъ и т.н.

За мен широките дънки са женствени, защото подчертават тънка талия и широк ханш, което си е възможно най-женствената структура.
съгласна, така е

# 755
Агент, разбира се Simple Smile
Беше толкова дъждовно, а трябваше да изляза.
Не исках да мокря панталони и поли…
Обувките не са идеални, но това имах Simple Smile

# 756
Ми, харесва ми мадамата, колкото и да не е мой стилът, отива ѝ:

# 757
  • София
Хм. Винаги ми се е струвало, че партньорът определя кое е секси. Жени да определят други жени като привлекателни ми е неестествено. Да, ние може да се определяме като елегантни, добре чувстващи се в определена дреха,  актуални и пр., но въздействието се чете в очите на човека до нас.
Това отдавна го знам за парфюмите, но за мен важи и за дрехи, коса, грим.
В една идеална вселена образите се наслагват един върху друг и съвпадат.  Но е рядко.
И да помоля за идеи. Имам нужда от късо тънко, но топло яке. Късо малко под талията. Проблемът е, че бюстът ми е голям и свободно падащите "зяпат" на талията, а вталените ми изглеждат демоде. Идеи?

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 17:57 от Льоня

# 758
Аз също мога да кажа за жена, че е секси.

# 759
Е защо да е неестествено?
Секси си е секси.
Льоня, късо с ревери и колан?
Нещо такова?

пс/манекенката е слабичка, на бюст ще стоят

Дхз, много са готини двамата ❤️
И как са облечени, искам всичко за мен и мм.

# 760
  • София
То ако се ръководя от мъжете и какво намират за секси, трябва да ходя нон стоп по минижупи, токчета, деколтета, спортни клинове с бюстиета и скини дънки. Късо, прилепнало, вулгарно, това харесват те.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 20:54 от Lizzy_Crow

# 761
То ако се ръководя от мъжете и какво намират за секси, трябва да ходя нон стоп по минижупи, спортни клинове с бюстиета и скини дънки. Късо, прилепнало, вулгарно, това харесват те.
Точно, мнението на мъжете не ме интересува, не искам да съм секси, аз съм на 50+, искам да съм дама и да имам изграден свой собствен стил, който не е кич!
ПП Айде отивам да вървя 5 км, че и без палто Теди Беар съм като мечка! 🤣🤣🤣

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 18:15 от mimi.7299

# 762
  • София
Льоня, късо с ревери и колан?
Нещо такова?
Ей такава дължина ми трябва:

# 763
# 764
  • София
Дълго не се припознавах в широки дънки и панталони, сега не можеш да ме накараш да нося по-прилепнало. Обличам, правя две крачки и се преобличам. След показаните снимки с барел дънки някой ден ще взема ей така само да пробвам, че ми стана интересно.
Аз също нямам проблем да кажа за жена, че е привлекателна/ секси. И също като ДХЗ изключително много харесвам Ейса Гонсалес.
Обаче не съм съгласна, че понятието секси се свързва единствено с минижупи, деколтета, прилепнали дрехи и т.н Разбира се това е мое лично мнение, на съпруга ми и всички около мен като се замисля и слава Богу Smile

Общи условия

Активация на акаунт