Любители на кучета - 154

• 22 372
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Да е жива и здрава Ксена!
Още дълги години да ви дарява обич и щастие! ❤️

Чочо в предишния си живот вероятно е бил котка. Все на спалнята се бута да спи. Ляга като човек - главата на възглавницата. Заради него, всеки ден се налага да сменям калъфки и завивки. 😂😂
Гука и тя, с влизането в стаята и се настанява.
Поне спря да пази територията на леглото. Показах ѝ, че това е моята територия, не нейната. 🤣🤣🤣

# 691
Честита да е Ксена. Жива, здрава и много любов да раздава Heart
Мале какъв поглед има на снимката, а какво има зад камерата?
Аз моите диванета не мога да ги снимам, все са в движение, за 1 снимка не искат да застанат.

# 692
Честита да е Ксена! Да е жива и здрава, и още дълги години да ви дарява с любов ❤️

# 693
Честит рожден ден на Ксена! Да получи най-желаните лакомства днес!

# 694
Честита да е Ксена! Много гушкана, много черпена и винаги обградена с добра компания да е!

# 695
Честито и от мен на рожденниците . Рокчо не иска да спи с нас , а иска ние да спим на половината легло, а той на другата половина и да не смее някой да го бута. Затова не е допуснат до стаята .

# 696
  • София
Честит и весел (вкусен) рожде ден на Ксена!

Нори задължетелно е по легла и дивани когато лежим, но стане ли време за заспиване остава сама в хола.

# 697
Определено от храната ще е това задавяне. Честно казано ме е яд, защото много си я харесваше и я яде с голям апетит. Акото й беше супер, вчера беше на N&D и намали задавянето, ама и акото се размекна и не я яде с такъв кеф. Днес даже едва, едва яде. В търсене съм на друга храна. Колебая се дали да не я мина на барф. Някой пробвал ли е този?
Съни откакто й даваме зелено шкембе и други сурови неща е супер. Козината й стана по-хубава, не й пада толкова много, акото е перфектно въпреки,че си гризе дървената къщичка ама за нея не знам каква трябва да е за да не я изяде.
Реа ти се радвай на Берга, че само е изцапала одеалата, а не ги е изяла. Миналата година слагах на Съни 2 пъти одеало и за 30 мин одеалото вече беше на дупки, а до края на деня беше за малко парчета

# 698
Честит рожден ден на Ксена! Да е здравичка още дълги години, добре почерпена и щателно нагушкана!
Кастиел от ден едно си спи при мен без проблем. Толкова съм свикнала с него и Мег, че като не съм вкъщи ми е трудно да заспя. Всичките ми кучета до сега са спяли при мен. Жената от развъдника се опита да ми обяснява какво да правя първата вечер, за да не плаче, че е самичък и аз й казах, че ще спим двамата. Тя се усмихна и ми каза, че така най-обичат кавалерите - неотлъчно до стопанина ден и нощ. Сега, като позахладня, повече се бутат да се гушкат, особено Мег, която иначе спазва дистанция, ама тия дни си ляга плътно до нас.
На Кас акото от N&D с пиле беше меко, но сега давам с агнешко и има осезаема разлика, та подозирам, че пилешкото не му понася.

# 699
Честит рожден ден на милата Ксена! Да се здравичка и да раздава любов още дълги години Heart Eyes

Patenceto_, ние даваме на Мейпъл от барфа на Муш вече сигурно повече от година и сме доволни, но взимаме този с чисто телешко, защото има алергии към пилешкото, а рибата нещо и омръзна.

# 700
  • София
Честит рожден ден на Ксена! Да е здрава, весела и игрива! Heart Много лакомства и гушкане да има!

# 701
  • Dublin
Честит рожден ден на Ксена 🥰
Още много години любов да си дарявате.

# 702
Plamena.. този зеления го дават стартер затова мислех с него да почна. Гледах че са с 3 вида месо, ти само моно ли барф ли й даваш?

# 703
  • Варна
Здрава, нагалена и намачкана да е Ксена! Винаги ми се приисква да плъзна ръка по козинката й - представям си я като плюшено кадифе. Може и да греша, но така я "усещам" на снимките - като мекичко и топличко  одеалце.

Имаме си един кафяв лабрадор до нас и всеки път, когато минавам покрай тях с моите две,  застава на оградата да го погаля. Първия път чак се стъписах - отдалеч очаквах да е мек, а той се оказа с козина като на глиган  - твърда и бодлива. Сигурно, защото нашите са доста меки, но те пък са "подобрени" лабрадорки...Smile

ПП. Днес бил ден на дъщерята, та аз като имам син, ще си го празнувам с Рая и Буря Satisfied Честит празник на всички с повод

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 14:10 от galenaa

# 704
  • София
Ксена е плюшено буренце.

Общи условия

Активация на акаунт