Любители на кучета - 154

• 22 372
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Plamena.. този зеления го дават стартер затова мислех с него да почна. Гледах че са с 3 вида месо, ти само моно ли барф ли й даваш?

Да, само моно, не смея да рискувам с микс. Така и започнахме с рибата, но взе да я отказва и сега доста време е на телешко и си го харесва. Не се чеше, акото е малко също.

# 706
patenceto_, одеалата от два броя в момента са 5 Grinning. Понеже са вълнени, военни и не може на дребно да ги надроби, само ги разкъсва и станаха 5 броя. хъхъхъ

# 707
  • Враца
Ксена има много миличка муцунка! Heart
Да е жива и здрава.

За пръв път, кучешкото заграждение беше напълно свободно и пуснах Вачи да се натича. Е, няма такъв кеф! Simple Smile

# 708
  • тук-там
Честита и здрава да е Ксена! Още дълги години заедно!
И Руби размекна акото от пиле. Така че сега е на агнешки гранули. Като се приберем в Бг, минаваме на барф.
Учим колелото тези дни:

# 709
И ние трябва да започнем да учим колело. Но за сега на никой не му се захваща. Първо трябва да се отучи да свива ушите и да се запъва на едно място/

# 710
  • под тепетата
Ксена, северна красавице! Честит да ти е 13 рожден ден! Здраве и безброй лакомства ти пожелаваме!

# 711
  • Бургас
Честит празник на Ксена! Пожелавам на голямото момиче още годинки и с кеф да си ги изживее!

# 712
  • Варна
Жива и здрава да е тази пухена красавица. 💕
Бизу и Каду понякога ми се иска да ги изгоня от леглото, но не го правя. Бизу много обича да се гушка между краката ми, а на мен не всеки път ми е удобно така.

# 713
Макс не обича да спи сам. Той е като часовник 😃до 1 часа спи с детето, след това отваря вратите и ляга между нас. Само в кемпера спи сам на дивана, защото леглото е високо и не може да се качи.

# 714
Ксена е плюшено буренце.
Нека е жива и здрава!Честит рожден ден!

# 715
  • Бургас
Честит РД на Ксена!

Относно въпроса и при нас се случва това давене и хриптене, ей така от нищото, но може би е от нещо влязло в гърлото. Не го свързвам с храна, случвало се е и вечер.

Играчките и тя като Вачко ги мъкне в леглото, но слава богу дава да и взимаш.Ръмжи само, когато "враг" се доближи по-близко да мен.Като цяло не хапе, но се случи няколко пъти да охапе крака на ММ когато го мръдна. Това си спомням, че го правеше и кучето ни от детството ми, не смеех рязко да мръдна бос крак, когато беше наблизо.

Не исках да се учи да спи по леглото, но ММ взе да я вика и сутрин задължително е наместена с вдигнати крака и чака да я галим.Вечер не я знам къде ходи.

# 716
Вчера ми звъня комшията да ми каже, че днес ще прави оградата към нас и да сме си затворили кучето, та съм с притеснения как ще бъде по цял ден затворена в клетката, то вярно, че клетката на двора е огромна +къща, но никога не е била затваряна освен за нощуване така.............Няма никой през деня да я изведе или пусне под наблюдение.........Много съм притеснена за това. Ще й се стегне душата, а освен всичко днес ще се приберем след 20 ч. Като питах комшията колко време ще я прави, каза - една седмица...................

# 717
  • Варна
Неприятно, но ще мине и ще бъде забравено. По-добре така, отколкото да се нарани покрай строежа или да хукне нанякъде безвъзвратно. Мисли, че го правиш за нейна безопасност и че после ще тича на воля спокойно покрай новата ограда.

# 718
Една колежка си взе питбулче (колко е такова предстои да се разбере) на 30 дни. Питах защо толкова рано го е взела,  дали й го защото майката била изяла другите кученца. Чувала съм мъжки кучета да ядат малки, ама майката не бях? Изобщо възможно ли е? Да не би да са били болни и за това да ги е изяла? Сигурна съм, че до година - две ще го натират на село с оправданието, че са под наем и хазайна прави проблем, така че от сега го съжалявам. Дано не съм права.

# 719
  • Варна
Възможно е. Рядко се случва, но има такива случаи - точно при болни кученца, които нямат шанс да оцелеят или да живеят пълноценно. Майките ги усещат. А може и да са я излъгали колежката ти, и просто да са искали да се отърват по-бързо от бебето.

Общи условия

Активация на акаунт