Любители на кучета - 154

• 22 432
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Когато нещо се предлага безплатно, може, когато се продава на безумни цени без абсолютно никакви научни проучвания е чисто и просто измама.
Иначе аз на ден, вероятно поемам повече хлор от това, защото плувам в хлорирани басейни и да ти кажа, не съм се подмладила и не са ми минали болежките.

На твоето мнение, паразитна форма на продажби, при все, че самия продукт може и да не е лош сам по себе си, има ги и в не МЛМ формат. Едва ли е лъжа ползата им, по-скоро е преувеличена и цената завишена.

Второто не е така както си го представяш /или ако си запозната го представяш некоректно/. Не смея нищо да казвам категорично, не съм химик, но казват, че е по-различно, но знам, че не се пие белина или хлор. Ако човек почете и послуша ще види, че има логика в това, което обясняват и как действа в организма.

# 646
  • София
Може ли да продължите да се обяснявате за "белината" на лични? Или, може би, има подходяща тема.
Въобще не знам дали е полезно или не, но не му е тук мястото.

# 647
  • Бургас
Няма нужда да се обясняваме на лични, не е лично. Когато участвам в някакъв диалог държа да се  изговори всичко обективно. Аз самата преди да вляза в тази група също съм си приемела по подразбиране, че буквално хората пият белина.Все пак всичко тръгна от тумора на кученцето. Ако съм подразнила някой, моля да ме извини.

И по темата - Знаете ли защо женско куче язди леглото си? Гледам я, че напоследък го прави.

# 648
  • Варна

Белина

ЦДС
Разликата е голяма.

Моите пръдльовци от месец са в София, много ми липсват и всички кучета, които срещнем с Бориса са добре нагушкани.

# 649
  • Пловдив
Опитва се да го доминира.
Стела къде съм писал '"белина"?

# 650
  • под тепетата
Esstela, и аз съм на същия хал! Всичкото на 4 лапи минава през мен!

# 651
  • Варна
Esstela, и аз съм на същия хал! Всичкото на 4 лапи минава през мен!

Много ми липсват и нямам търпение да ги гушна.

Стела къде съм писал '"белина"?

Не съм се обърнала конкретно към теб.

# 652
  • Пловдив
Ре,малко образно го е е използвала, сравнение със случаите на на едни "умни" американци по време на сарс ковид-2.
Със сигурност и тя знае разликата , иначе нямаше да зададе риторичен въпрос за плуването в басейн.

# 653
  • Варна
Ами споменаването от Тръмп не беше случайно, ама те американците по принцип са бавно загряващи.

Спирам по темата, защото ми е ужасно досадно да се обяснявам безсмислено. Който има уши ще чуе, който има очи ще види.

# 654
  • Бургас

Това за моя въпрос ли е? Ако да- казаха ми, че не било хубаво, но защо? Свързано ли е с нагон или просто игра?

# 655
  • Варна
Просто борба за надмощие.

# 656
  • Бургас
С леглото ли се бори за надмощие Joy

# 657
  • вкъщи
Дами, наистина нека запазим добрия тон и да се радваме на любимците си. Днес в Бургас си навалявя почти цял ден ден и Кая спи много. Нямам търпение да махнем конците , да се покаже слънцето и да ходим към морската, обаче всяка събота от седмици вали... Дано вече свършва този период.

# 658
  • Пловдив
Еми като е ПДК и всички са над него- играчки , възглавници, и леглото Simple Smile квото е под него в йерархията.

# 659
  • Бургас
лелка, не знаех, че сте от Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт