Oчакваш рожба или вече се радваш на майчинството? Pampers® Premium Care са до теб във всяка стъпка!

• 13 294
  • 154
  •   13
Отговори
# 150
  • Пловдив
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора? - Най-вече от интернет - този форум ми е безценен помощник
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб? - най-приятно е пазаруването за бебето, разбира се Simple Smile

# 151
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Отвсякъде - книги, онлайн, роднини, приятели, поднати.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Първите думички, първите стъпки, въобще контакта.

# 152
  • оттам, откъдето започва България
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството?
Когато за първи път станах майка, черпех знания най-вече от книги и от опита на майка ми и свекърва ми, а също и от опита на приятелки. Сега вече ползвам онлайн ресурси и намирам отговори на много от въпросите, които ме интересуват, във форума БГ мамма.

2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Вълнуващо е очакването на малкия човек, вълнуваща е първата прегръдка. Вълнуващо е избиранането на дрешки, защото вече има толкова голям избор на пазара. Вълнуващо е всичко, свързано с подреждането на стаята/кътчето за бебето.

Дай Боже всекиму такива вълнения! Heartpulse

# 153
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Най-често от други мами с опит, но и от форуми, книги , познати.
Подготовката на детската стая, пазаруване на дрешки и принадлежности

# 154
Най-често от други мами с опит, но и от различни онлайн платформи, форуми, книги , познати.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб? Прегледите, пазаруване на дрешки и принадлежности

Общи условия

Активация на акаунт