Oчакваш рожба или вече се радваш на майчинството? Pampers® Premium Care са до теб във всяка стъпка!

• 29 092
  • 231
  •   1
Отговори
# 165
1. От къде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
-Всички изброени. Осъзнавам, че прекарвам всяка свободна секунда за да се информирам и питам. Купих си книги за грижа за бебето, кърмене, сън и първа помощ. Чета постоянно и онлайн, както и питам приятелки за техния опит и съвети.

2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
-Последните няколко дни се стараем да си набавим всичко необходимо за бебето и много се вълнуваме като гледаме всички неща вече около нас. Това ни кара и вече да нямаме търпение да си гушнем детето. 🥰

# 166
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
И от трите! Приятелите ми с деца са най-ценният източник на информация, защото и те са "в дълбокото" като нас. Книгите са незаменими, избирам такива, писани от лекари и психолози. Форуми като този в момента са ми много полезни също.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
За мен най-вълнуващи са първите месеци с новородено, неповторим период! Да, сънят е напълно разбит, но нищо не може да се сравни с чувството малкото ти бебче да спи на гърдите ти. Heart

Включвам се в играта, защото отгледахме първото си детенце с Памперс - пробвахме и други пелени, но тези си останаха най-надеждните и най-удобните. Гащичките са ни любими, още от размер 4 сме с тях. Сега с второто бебече също ще се доверим на марката.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 15:30 от Seaglass

# 167
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
- Засега само от тук във форума и от chatGPT. Много малко хора знаят, че съм бременна, макар че съм в по-напреднали месеци. Също така се записвам за безплатни уебинари и имам няколко книги.
- За момента най-вълнуващи са упоритите малки, но силни ритничета в корема. Също обичам да си набелязвам бебешки продукти от интернет, които ще закупя в последните седмици от бременността.

# 168
- От интернет, книги и онлайн платформи.

- Избора на количка и легълце. Останалото ми е стрес, защото не е едно-две неща, а направо цял товарен камион.

# 169
. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Черпя знания от форуми, интернет, статии и близки приятели.

Подготовката на стаята за бебчето и всички малко неща, които правим до срещата с бебенцето.

# 170
Понеже ми е първа бременност, ще излъжа ако кажа, че не съм притеснена. Онлайн ресурси от проверени източници ми е може би на първо място като източник. След това близки хора и книги, отново с доза критично мислене.

Цялото преживяване е вълнуващо, особено защото е много ново и непознато. Може би самата организация на последните месеци.

# 171
1. Като всяка млада майка най-много разчитам на препоръките и съветите от близките ми приятели, с които знам че сме на едно мнение по повечето въпроси. Така знам, че мога да черпя от техния опит и по неравния път на родителството. Разбира се, най-лесни и достъпни са онлайн ресурсите, но с едно на ум да подбираме внимателно източниците си.

2. Най-вълнуващия момент в живота ми е самото раждане на малкото бебче. За щастие съм го преживяла два пъти. Първото гушкане, първия поглед, първото стискане на ръчичката…. Нямат забравяне.
Когато се раждаше второто ми дете, каката беше много развълнувана в избора на всички неща за бебето, обичаше да ми помага да подреждаме шкафа, кутията с памперсите, козметиката и всичко необходимо. Тези последни седмици преди появата на малкото човече са най-вълнуващи за мен, хем искаш вече всичко да мине нормално, хем знаеш, че това са последните моменти на хармония, в които ТИ ще решаваш къде кога и за колко време да излезеш Simple Smile

# 172
Най-вече на онлайн ресурси и форуми, защото там винаги има актуална информация и реални мнения от други родители. Също така от близки приятели и роднини.

Всички, тъй като всичко е ново за мен Simple Smile

# 173
От онлайн ресурси-български или чуждестранни, статии, книги и приятелки.

Всички моменти, защото е ново за мен. Най-вълнуващ беше избора на бебешки дрешки. Нямам търпение за първата усмивка.

# 174
- От интернет, книги и най вече близки хора.

- Избора на количката, креватчето,дрешките и аксесоарите.

# 175
—> Най-много знания за родителството получавам онлайн - гледам всякакви клипове, чета много по форумите и за някои неща от моята сестра също искам съвет.

—> Много се вълнувам когато гледаме детска количка или детски легла, също и понякога когато разглеждаме и малки бебешки дрешки.

#При първата ми бременност детенцето ми се роди недоносено и беше много мъничко и помня, че памперс имат кампания за такива малки недоносени бебчета и от тогава ползваме само тази марка, макар че обикновените памперси дразнеха кожата на бебето, но с премиум кеър няма никакви проблеми.

# 176
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството?
Разчитам най-вече на информация от форуми, социални мрежи и сайтове. Също чета книги и коментирам конкретни въпроси с близки и приятели минали по този път.

2. Кои моменти са най-вълнуващи за теб?
Очакваме скоро нашето дългоочаквано  бебе и към момента най-вълнуващо за мен е когато усещам движенията му, радвам се на всяко негово помръдване и ритниче. Също със сълзи  от вълнение с таткото гледаме нашете човече на всеки ултразвук.

# 177
Разчитам на книги и онлайн ресурси, но най-много на опита на близките ми.
За мен най-вълнуващи са моментите на очакване – всяка подготовка, всяка покупка. Много се вълнувам от първите движения и от това как ще изградим своя малък семеен ритуал – хранене, гушкане, разходки

# 178
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството – от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Опитвам се да съчетавам различни източници – чета книги и статии, които ми дават по-структурирана информация, използвам онлайн ресурси за бързи и актуални съвети, а най-ценна за мен е подкрепата от близките ми хора, които споделят личния си опит.

2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето, са най-вълнуващи за теб?
Най-вълнуващи за мен са малките моменти на очакване – когато подреждам дрешките му, когато избирам внимателно нещата за стаята, или просто когато си представям как ще го държа за първи път. Всеки детайл от подготовката носи радост и усещането, че скоро ще започне едно ново и много специално приключение.

# 179
Онлайн и от приятели

Най-много ме вълнуват малките бебешки моменти, в които детето иска само да се гушка с мама.

Общи условия

Активация на акаунт