Oчакваш рожба или вече се радваш на майчинството? Pampers® Premium Care са до теб във всяка стъпка!

• 29 076
  • 231
  •   1
Отговори
# 180
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?

Най-често се допитвам до онлайн ресурси и близки хора.

2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?

Най-вълнуващите моменти са прегледите, следенето на развитието на бебето, както и подреждането на бебешките дрешки и аксесоари

# 181
1.Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството – от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Много четях, предимно списания, защото трябваше да почивам и те ми бяха спасение 😁 Онлайн информацията според мен трябва да се проверява, защото има много различни и подвеждащи статии.
2.Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Най-притеснено ми беше къпането, но като го направихме 2-3 пъти после беше лесно. Обичах да купувам книжки и играчки и винаги ср радвах като се използваха по предназначение.

# 182
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?

Основно от онлайн ресурси, но също така четох 1-2 книги и слушах съвети на близки.

2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?

Всичко е вълнуващо за нов бъдещ родител. Най-приятната част е пазаруването на дрешки и пособия Simple Smile

# 183
1. Онлайн ресурси, макар че имам една книга от 80те, на доктор Спок, "Грижа за бебето и детето", с която отгледах баткото.
Съветите от близки, свързани с осоляване, мазане с мас, даване на мед и т.н. съм ги пропуснала.
2. Миризмата на бебе, първото зъбче, първите крачки и първото "мама" са смисъла на живота. Няма момент, който да не е бил вълнуващ, от положителния тест за бременност и до днес.

# 184
Най-вече онлайн ресурси и препоръки на приятели.
Купуване на дрешки за бебчето.

# 185
Черпя знания най-вече от близки и познати вече минали по този път, както и от книги и интернет.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб? Купуването на неща за малкия човек, обзавеждането на детската стая, и като цяло всичко което е свързано с идването на бебенцето.

# 186
1. Уча се онлайн от специалисти, които работят само с доказателствена медицина. Онлайн уебинари, книги, видеоуроци в социалните мрежи

2. Най-вълнуващите моменти са редките срещи с бебето при доктора. Да гледам как расте е много емоционално, а купуването на мебели и неща за него вече е на заден план

# 187
Имам много приятелки, които вече са майки - помогнаха ми със съвети, а и ми заеха много полезни книги за родителството. Допълнително, в този форум научавам супер много от момичетата, които вече са минали по този път.

Сглобяването на бебешките мебели, прането и гладенето на малките дрешки. Всичко това прави идването на малкото човече все по-реално и вълнуващо.

# 188

От близки хора, които имат сходни възгледи с моите. ☺

С подготовката - подготовката на дрешките, с грижата - гушкането. 😊

# 189

От най-близките ми хора и чета книги

2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето !   Самото раждане, избирането на дрешки.

# 190
1. Знания черпя от интернет и близки.
2. Най-вълнуващи са подготовката за малкото човече, прегледите и гушкането с бебенцето.

# 191
  • Бургас
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството?
От книги и надеждни онлайн ресурси, но и от близки хора – съчетавам теория и личен опит.

2. Кои моменти са най-вълнуващи за теб?
Подготовката на вещите за бебето и първите му реакции – усмивки, жестове, погледи.

# 192
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството? Чета статии в Интернет и посещавам семинари и училища за родители.
2.. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Най-вълнуващите моменти са подготовката на дома за малкото човече и избирането на дрешки.

# 193
  • София
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора? Oooх, тази тема точно днес връща много мили спомени в мен! Отдавна вече не сме в бебешкия период, но когато бяха малки знанията се черпеха тук от бг мама. Heart Нямаше почти нищо на български тогава като ресурси, вкл. и социалните мрежи не съществуваха още (или поне не бяха навлезли в БГ).
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб? Всичко от живота ни заедно е вълнуващо!

# 194
1 Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Черпя знания от форуми, интернет, статии и книги.
Подготовката за раждането определено, самото раждане ми е най-вълнуващият момент. Обзавеждане на стаята , дрешки...

Общи условия

Активация на акаунт