Oчакваш рожба или вече се радваш на майчинството? Pampers® Premium Care са до теб във всяка стъпка!

• 17 611
  • 209
  •   10
Отговори
# 195
1 Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Черпя знания от форуми, интернет, статии и книги.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Подготовката за раждането определено, самото раждане ми е най-вълнуващият момент. Обзавеждане на стаята , дрешки...

# 196
  • Горна Оряховица
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?

От мама 😍
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Избирането на дрешки!

# 197
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
От онлайн ресурси или приятелки, които скоро са минали по този път.

2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб? - Избирането на бебешките дрешки и подготовката на дома.

# 198

Използвам и трите канала за информация. Чета предимно научни статии и изследвания.

Най-важни за мен са темите, свързани с първа първа помощ и грижи за здравето на бебето.

# 199
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството?

Знания черпя основно от близки хора и форума и други онлайн ресурси.

Като се започне от виждането на || чертички на теста за бременност... всеки момент е вълнуващ.

# 200

Информация черпя от форуми, лекции и училища за бременни.
Хубавото е, че има много вече достъпни начини освен пеисъствени и онлайн.

Избора на комплекта за изписване, дрешки те, козметика и самата стая дни преди раждането. Това за мен са най-милите и смислени моменти.

# 201
На първо място сестра ми и майка ми, приятелката ми, след това онлайн ресурси, форуми, книги - имам няколко, но никога не са ми били полезни и най-вече от педиатърката.
Като, че ли рожденните дни или някакви празници, в които всички сме заедно. По-скоро тоалетите с които ще е облечена дъщеря ми Grinning

# 202
Черпя знания от споделяне с много четене.
Подготовка за почти всичко, което позволява да е предварително. Подреждане на стая, пазаруване на дрехи и аксесоари.

# 203
Черпех знания от млади майки покрай мен,а в последствие като родих неволята учи много бързо
Всичко за мен беше вълнуващо и бременността и посещенията при АГ и подготовката за бебето,а ето че вече ще става на годинка и не мога да повярвам как отлетя времето

# 204
Още преди да родя сина си се интересувах за памперсите които ще използвам също така и за кремчето за подсичане на дупето.
Като цяло съм черпила информация от близки ,от интернет и съответно от тук бг Мама.
Защото най-важното е детенцето да е подсушено и чисто.
Даже според мен не трябва да се прави компромис със пелените.

Най-вълнуващо за мен беше пазаруването за бебето и появата му.

# 205
Аз съм майка вече, но знанията ми бяха от наблюдаващият бременността ми лекар, следях тялото си и споделях с други майки, майка ми и, разбира се, от специализирана литература.                   Вълнуващ беше всеки ден от бременността ми, защото детето ми беше дългоочаквано. Но още си спомням възторга от всяка дрешка и най-вече от подреждането на детската стая.

# 206
По трудния начин - сама се учех в движение. За всичко се водех от бебето. За първите грижи ми помогна акушерката. Оттам нататък с таткото двамата.

Вълнуващо беше всичко. Пазаруване, прегледите…. Визуализацията на бебчо… ох, какви хубави спомени нахлуха в главата ми 🫶🏻 и да добавя - детските постижения , които в очите на един родител са безценни

# 207
  • София
Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
 Медицинско лице съм и имам опит с двете си деца.
 Закупуването на първите мънички дрешки и памперси за новороденото бебче.

# 208
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
1.Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Разчитам на собственият си нюх, знанията, които съм добила през годините и прочетената информация от достоверни източници
Всеки един етап е вълнуващ и важен. От избора на цвят за стаята, до пелените и млякото или пюрето.

# 209
Информация намирах в интернет и  "училищата за бременни "
Най-вълнуващо беше при пригледите.
Всичко друго е суета.

Общи условия

Активация на акаунт