Oчакваш рожба или вече се радваш на майчинството? Pampers® Premium Care са до теб във всяка стъпка!

• 18 635
  • 215
  •   2
Отговори
# 210
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
От всички възможни места- онлайн училища, приятелки минали вече по този път
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Все още най-вълнуващите моменти са прегледите, тоновете и моментите на очакване

# 211
  • София
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Информация черпех от близки, форума, както и вътрешното усещане и малкото човече те напътстват без да искаш.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
    Преди да дойде бебчето се вълнувах от обзавеждането на стаята, купуването на дрешките, козметика и т.н. А след като се появи на бял свят, гушкането и усещането за нов живот, за който ти си отговорен. Радостта от това да си майка.[/list]

# 212
    1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството?
     От всякакви източници като книги, информация за първи грижи за бебето, дори от форума, намерих много дами тук, които са ми истински полезни, защото желая скоро да стана майка. Разбира се, че има какво да се учи, но за това се изисква време и желание от бъдещия родител.  Също така се уповавам на мнението и опита на близките ми, и приятелките ми, които вече имат деца и роднините ми, с които съм си близка.
    Все още нямам дете/деца, но пък с цялото си сърце искам и това чудо да се случи и на мен. Но дори само мисълта, че скоро може да имам бебе, ме кара да се вълнувам от всички малки приготовления, които са част от неговото зачеване до появата му на бял свят живо и здраво. Най-много ще ме зарадва, ако се е случило това чудо и се подготвим заедно с партньора ми за идването на новия член на семейството. Също така бих се зарадвала, ако успеем да отгледаме и възпитаме един добър, успешен и борбен човек, който да живее в това общество и да изпълни всички свои мечти, желания и цели.

# 213
    Информация черпя от опита на други родители, както и чета в специализирани сайтове.
    Всеки момент от живота на децата ми е специален. Техните щастливи моменти осмислят живота на мен и съпруга ми.

# 214
    • софия
    Черпя знания от специалисти и близки хора.
    Най-вълнуващо в очакването на бебето е избора на малките детайли в грижата за него.

# 215
    1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството?
     От книги,  от форума,  от близки.
    Изборът на дрехи, аксесоари, козметика, легло и количка т.е. цялата подготовка е вълнуваща и моментите са неповторими.

Общи условия

Активация на акаунт