Oчакваш рожба или вече се радваш на майчинството? Pampers® Premium Care са до теб във всяка стъпка!

• 4 114
  • 121
  •   7
Отговори
# 90
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
От интернет източници и литература, но много ми помага и споделеният опит от близки хора.
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Всеки момент ми е вълнение, защото за пръв път съм родител и се вълнувам от и за всичко.

# 91
Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
Отвякъде-  близки минали скоро през това, книги, семинари, следвам доста хора, занимаващи по въпросите на отглеждането на бебета
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб?
Най- вълнуващи са прегледите, подготовката на стаята, дрешки, изборът на количка, столче за кола,

# 92
1. От Бг-Мама.
2. Подготовката на стаята за бебето.

# 93
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора?
 От близки мои приятелки с деца или най-вече от онлайн ресурси, защото в днешно време в интернет има всякаква полезна информация!

Най-вълнуващо за мен е купуването на дрешките. Толкова са малки и сладки!

# 94
Най-голяма подкрепа в родителството намирам в своите близки. За знания обаче разчитам главно на педиатъра и онлайн ресурси - форуми, научни статии, интервюта с лекари.

От моментите на подготовката за малкото съкровище най-вълнуващи за мен са покупките и подредбата на жилището с новите придобивки. Когато бебчо се появи, най-вълнуващи стават гимнастиката, стоенето по коремче, храненето и запознаването му с близките ни.

# 95
Гледам да се информирам максимално много от всички възможни източници, полезно ми е, намирам интересни факти било то от книги, познати и онлайн.
За сега е пазаруването, но нямам търпение да го прегърна!

# 96
1.Черпя знания и подкрепа по често  от близки, които вече са преминали през отговорността на родителството, на книги посветени на майчинството и родителството и от детски педиатри.2.Най-вълнуващите моменти с подготовката и грижата за бебето е пазаруването на всичко необходимо за бебето,с което ще се чувства удобно, комфортно,за да расте здраво и щастливо.

# 97
Опитвам се да комбинирам различни източници – чета статии и книги за родителството, следя специализирани форуми и групи онлайн, но най-много разчитам на съветите на близките ми хора, които вече имат опит.
За мен най-вълнуващ е моментът на подготвянето на детската стая – изборът на мебели, дрешки и играчки носи много радост и очакване.

# 98
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора? От онлайн ресурси и близки хора. Може би предимно от онлайн ресурси
2. Кои моменти, свързани с подготовката и грижата за бебето са най-вълнуващи за теб? Прибиране вкъщи с бебето от родилния дом беше най-вълнуващия момент за мен и при двете ми деца. Грижата за коя козметика да избера, кои пелени, какви дрешки беше изключително вълнуващо също.

# 99
  • Бургас
От приятелките най-вече.
Купуването на бебешките дрешки и подготовката на детската стая.

# 100
От приятелки с деца и най-вече от мама

# 101

Вече имам опит натрупан с голямото дете. С него четях книги, консултирах се с приятелки и педиатъра.

Избирането на правилна козметика и продукти за бебето ( кремове, кърпички, пелени). Подготовката преди болницата

# 102
От онлайн ресурси - този форум и фейсбук групи.
Избор на кошара, чаршафчета, количка, памперси, шишета и биберони, и козметика.
Покупки на първите дрешки и играчки.
Ръчна изработка на нещо специално за бебето (при мен това беше памучно одеалце).
Много вълнуващ е и изборът на име.

# 103
1. Откъде черпиш знания и подкрепа за родителството - от книги, онлайн ресурси или близки хора? От интернет
Покупката на всичко необходимо за бебето.

# 104
1 - черпя знания от книги, онлайн материали, групи за споделяне на опит, теми в bg-mamma
2 - най-вълнуващо е сглобяването на кошарката и зареждането на шкафовете и органайзерите с необходимите неща - дрешки, памперси, кърпички, козметика. 🥰

Общи условия

Активация на акаунт