Отговори
# 360
# 361
Цитат
- Той е толкова мил и красив! 🥲❤️
Когато пристигна на снимачната площадка, веднага го помолихме за снимка. Служителят, който го придружаваше, ни спря, казвайки „не“, но Мерт пристъпи напред и отдели време да направи снимката. 

# 362
Привет, момичета! Да намина и аз да си кажа, че споделям мнението на Снежето. Тези двамцата отдавна направиха така, че никой да не им вярва какво казват. Да не стане обаче скоро и на никой да не му пука какво казват. Тази тяхна шрьодингерова афера се усеща вече как е поомръзнала и на най-върлите афрами. Няма и следа от драмите и истериите в социалните мрежи, каквито бяха някога... Да ги видим сега какво ще правят? Вече трябва да привличат вниманието с нещо друго. С работа ли ще е, с нови връзки ли? Ще се докажат ли и в сцените с новите си партньори, например и феновете ще ги приемат ли? И ако не, това не значи ли, че са ги прехвалили покрай реалните им трепети?... Ей такива неща се получават сега и то беше ясно, че ще е така. Ама...
Иначе аз продължавам да му се радвам на Мерт като актьор, но откровено си ме яд, че хвърля такава сянка върху кариерата и работата си с личния си живот. Щото Метрука хубаво завладя света, обаче минава и заминава, а хората още си чепкат повече афрам...

# 363
Добро утро❣

# 364
Привет! Heart

Джеси, точно! Много харесвам Мерт като актьор, но в реала се държи твърде инфантилно. Не искам да си помисля как се е почувствало момичето, с което го снимаха и което публично унижи. Млад е и се надявам да съзрее с времето, дано и славата не го замае.

Дъвчим дъвка. Grinning

https://x.com/ddsndgg/status/1976562245053120648?t=uYH4v3ApYsotTerKYEeTJA&s=19

Общи условия

Активация на акаунт