3 зони, 1 мисия: Голямото есенно почистване с Ajax!

• 8 536
  • 597
  •   1
Отговори
# 525
Ежедневно пускам прахосмукачка робот и се старая да подреждам ежедневно.

# 526
Всяка вечер преди лягане подреждам и ако има някакви натрупани вещи, ги слагам по местата им. През 2-3 дни почиствам прах, за да не се натрупва по мебелите и минавам с прахосмукачка и приставка за мокро почистване. Избрала съм уред без кабел и с него почистването е много улеснено. Веднъж седмично минавам мебелите и с препарат за повърхности.

# 527
Не всеки ден ми остава време за чистене, но със моп минавам  набързо

# 528
Ежедневно работи робота, подреждам ежедневно и се старая да няма разхвърляни дрехи.

# 529
Всеки ден подреждам нещата по определените им места за да не става бъркотия. Прах, под се бършат почти всеки ден.

# 530
На балатум сме и минаваме с прахосмукачка и стирка 🤗

# 531
Всека сутрин преди да тръгна на работа правя леко почистване на всекидневната (и не само всекидневната). Изхвърлям боклука, подреждам възглавниците на дивана, проветрявам, тупвам черджето пред мивката, прибирам сухите чинии и прибори. Искам да оставя стаята чиста, и така да заваря след работния ми ден. Тогава следва бърза прахосмукачка.

# 532
  • София
Проветрявам, всекидневно имам миене на чинии, пускане на пералня, обирам прах и така всеки ден...

# 533
Чистя с прахосмукачка два пъти в седмицата, а вещите, които не са си по местата  подреждам веднага след ползването им. Прах бърша и мия пода веднъж в седмицата при голямото почистване.

# 534
Гледам винаги да разчиствам и да връщам нещата на местата им. С една ръчна прахосмукачка минавам през ден-два.

# 535
Какви малки навици или методи прилагате, за да поддържате всекидневната подредена и уютна между големите почиствания?
Всеки ден минавам с метлата и мопа. Забърсвам набързо прах и винаги когато видя нещо не на място, го прибирам веднага.

# 536
Всяко нещо си има място - вземе ли се, да се върне отново на мястото си. Прахосмукачката се разхожда и си върши работата - прахосмуче и мие. Минавам повърхностите поне веднъж седмично с пухкав прахосъбирач и или мокри кърпички.

# 537
  • София
Всеки ден чистя с прахосмукачка и бърша прах - отнема ми около 15 мин.

# 538
  • София
Ежедневно сгъвам одеялата на дивана, прибирам масата в хола и подеждам разхвърляните играчки.

# 539
Пускане на прахосмукачката робот възможно най-често и връщане на всичко по местата, за да няма много за чистене и подреждане. С дете на година е сложно, но това помага.

Общи условия

Активация на акаунт