3 зони, 1 мисия: Голямото есенно почистване с Ajax!

• 9 198
  • 671
  •   3
Отговори
# 645
Пускам прахосмукачка робот  ежедневно. Тя  си чисти и мие заради нас и космите на кучето.
Подреждам и забърсвам това което има нужда. По- сериозно почистване правя през почивните дни.

# 646
Малките ми навици са да минавам прахосмукачката всеки ден(С малко дете съм)С мопс минавам два пъти седмично

# 647
През ден минавам с прахосмукачката и бърша праха по мебелите.

# 648
Всеки ден по време на работа пускане на прахосмукачка робот.

# 649
Пускам робота всеки ден, подреждам и забърсвам плотове, мивки, оправям легла, дивани, възглавници. Имам шкаф, в който слагам всичко, което има нужда от сортиране.

За щастие банята ми изсъхва много бързо. Винаги я подсушавам с парцал и перо.

# 650
  • Велико Търново
Какви малки навици или методи прилагате, за да поддържате всекидневната подредена и уютна между големите почиствания?

Всеки ден пускаме прахосмукачка, прибираме на момента вещите по местата им, проветрявам, чиниите също мия на момента. По малко на момента и всеки ден помага да няма натрупана мръсотия за голямото седмично чистене

# 651
Стаята трябва да е подредена - се всяко нещо да си бъде  на мястото му. Също така забъсвам прах и почиствам с прахосмукачка при нужда.

# 652
Малки навици или методи  за всекидневната - гледам през два дена да пускам прахосмукачка, обирам прах, проветрявам, подреждам - всичко да си е по мястото.

# 653
Какви малки навици или методи прилагате, за да поддържате всекидневната подредена и уютна между големите почиствания?
Всяка вечер подреждаме разхвърляните играчки на детето , така всяка вечер е подредено. Всеки ден се налага да чистя нещо , защото винаги имам усещането , че е "мръсно".

# 654
Бърша прах на няколко дена по откритите места, проветрявам ежедневно и по няколко пъти. Минавам с малка прахосмукачка.

# 655
  • София

Редовно забърсване на прах , подреждане , пускане на робот прахосмукачка за освежаване и поддръжка , и най - любимото за есентта, запалване на ароматна свещ. Flowers TangerineFlowers Jack O Lantern

# 656
Ежедневно чисти и мие роботът прахосмукачка, аз се старая да чистя и забърсвам често и ежедневно.

# 657
Ежедневно поддържане на реда и чистота, това спомага и голямото почистване да не отнема много време и усилия, винаги залагам на качествени препарати, които също спестяват време и усилия

# 658
Пускам ежедневно прахосмукачка, бърша праха през ден, проветрявам ежедневно и редовно подреждам във всички стаи у дома.

# 659
  • София
Тъй като аз работя от вкъщи и спя точно във всекидневната това е мястото където престоя ми е най-дълъг. Винаги почиствам с акумулаторна прахосмукачка сутрин, проветрявам, минавам с препарат за дърво мебелите да се обърне въздуха и така сядам да работя. Същото правя вечер преди да легна. Понякога когато имам гости или детето ми е болно, пускам специална кварцова лампа за дезинфекция. Декорирам според сезона или празниците между почистванията. Сега например ми е есенната "шишаркова" украса. След 2 месеца ще дойде реда на боровата. Тя изисква събиране на бодличките и повече почистване. Винаги след смяна на декорацията почиствам основно. Зимата заради конденза и по-високата влажност в стаите пръскам редовно с препарат срещу мухъл и плесени за да не се формират такива. Имам си винаги под ръка чисти микрофибърни кърпи за препаратите. Това са ми в общи линии методите за поддръжка на чистотата и реда.

Общи условия

Активация на акаунт