Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 10 401
  • 126
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз пък ги четох на английски и ми беше трудничко, защото има доста измислени от нея думи и докато се ориентирам за какво въобще говори...Сега си препрочетох първата част на български и ще си прочета и другите две с голям кеф! А ще има и нова книга, обявили са я в Ориндж.

# 121
  • Разпиляна във въображението
От доста време имам "Орикс и Крейк". Не съм я чела Simple Smile , но се възползвах от промоцията и купих останалите две части.

# 122
Една чудесна инициатива на издателство "Лист" , публикувана на фейсбук страницата им:

"Скъпи читатели, след Алея на книгата ни хрумна една идея, която, смятаме, ще приемете с ентусиазъм. Всеки четвъртък вратите на офиса ни - ул. Гурко 49 Б, ще бъдат отворени за купувачи, като цените на книгите ще бъдат като на Алеята. Предимствата на този формат са много - но най-вече при нас е много приятно и могат да се намерят последни бройки от вече изчерпани заглавия. Още този четвъртък, 25 септември, заповядайте между 11 и 19,30 ч."
Аз се възползвах от това предложение и отидох до изд. Лист, купих си няколко книги от скандинавски автори, а уж отидох само за една Grinning Eх, това Цундоку...
Иначе имаше книги и за по 5 лв.

# 123
Една чудесна инициатива на издателство "Лист" , публикувана на фейсбук страницата им:

"Скъпи читатели, след Алея на книгата ни хрумна една идея, която, смятаме, ще приемете с ентусиазъм. Всеки четвъртък вратите на офиса ни - ул. Гурко 49 Б, ще бъдат отворени за купувачи, като цените на книгите ще бъдат като на Алеята. Предимствата на този формат са много - но най-вече при нас е много приятно и могат да се намерят последни бройки от вече изчерпани заглавия. Още този четвъртък, 25 септември, заповядайте между 11 и 19,30 ч."
Аз се възползвах от това предложение и отидох до изд. Лист, купих си няколко книги от скандинавски автори, а уж отидох само за една Grinning Eх, това Цундоку...
Иначе имаше книги и за по 5 лв.
Кои заглавия си взехте?

# 124
Исландска, шведска и норвежка книга. Юн Фоссе спечели Нобелова награда преди 2 години.

# 125
"Коларят на смъртта" и трилогията на Юн Фосе са много добър избор, като втората е наистина странна, напомня на "Сърца за изтръгване" от Борис Виан и "Голямата тетрадка" от Агота Кристоф като жанр и внушения.

# 126
  • София
На мен трилогията на Фосе много ми хареса. "Сивият мъх..." го имам от доста време, лежи в купчината с непрочетени книги. Ще ми е интересно да споделиш мнение.

Общи условия

Активация на акаунт