Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 12 163
  • 147
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз от Фют имам доста добри попадения на намалени книги от Панаирите. Simple Smile

# 136
Е нормално, винаги намаляват най-много тези, които не се продават по принцип Grinning Демек най-застоялите. И по време на алеи и панаири има кашончета с 50% или с книги за 10 лв, 5 лв... и това са най-скучните книги Grinning

"Фют" от години /поне 10г- откакто са ми в полезрението на интереса, който вече както споменах залязва с израстването на детето ми/ са пословични противници на всякакви намаления. Дори не го и крият. От време на време пускат някакъв смехотворен циркулярен анонс защо не правят намаления и как това е в полза на читателите и колко изобщо трябва да сме им благодарни, че не правят намаления!  На изложения продават на корична цена или със стотинки намалени книги.
Топ 1 са ми в листата за най-неприятни издателства! Дори пред "Сиела"!

# 137
Правят май за деня на Андерсен 10 или 15, не помня. Ако сте от София могат да се вземат с 20% намаление от борсата. Ако правите голяма поръчка можете да се свържете с тях и дават до 30%. 4 за 3 в озон и Ориндж също не са за изпускане. Има издателства, които са наистина "никога" Simple Smile
От Панаир сме взимали хубави намалени Simple Smile
Не ги защитавам, но не е чак толкова зле.

Мернах 50% на няколко от Пан, но и там нищо интересно.

# 138
  • София
Е нормално, винаги намаляват най-много тези, които не се продават по принцип Grinning Демек най-застоялите. И по време на алеи и панаири има кашончета с 50% или с книги за 10 лв, 5 лв... и това са най-скучните книги Grinning

"Фют" от години /поне 10г- откакто са ми в полезрението на интереса, който вече както споменах залязва с израстването на детето ми/ са пословични противници на всякакви намаления. Дори не го и крият. От време на време пускат някакъв смехотворен циркулярен анонс защо не правят намаления и как това е в полза на читателите и колко изобщо трябва да сме им благодарни, че не правят намаления!  На изложения продават на корична цена или със стотинки намалени книги.
Топ 1 са ми в листата за най-неприятни издателства! Дори пред "Сиела"!

Аа, на Панаири правят на определени заглавия доста големи намаления и с 50 % съм взела, но да- вероятно не са били вървежни такива.

# 139
Еееехх, какви хубави времена бяха с 50% намаление на Сиела - имаше книги, които чаках да издадат, книжарниците бяха пълни. Сега какви са тия роментъзита, които издават - скука 😐
Имам набелязани няколко, но определено чакам намалението ✌️

# 140
Еееехх, какви хубави времена бяха с 50% намаление на Сиела - имаше книги, които чаках да издадат, книжарниците бяха пълни. Сега какви са тия роментъзита, които издават - скука 😐
Имам набелязани няколко, но определено чакам намалението ✌️

Хубави времена бяха, да... Simple Smile
Би ли споделила кои са ти набелязаните книги?

# 141
❗️Очаквайте Премиум кутия „Тайната на тайните“ само за 65 лева!❗️
Количествата са ограничени – 200 броя!
Грабнете своята книга с твърда корица „Тайната на тайните“ от Дан Браун и скачайте в екшъна смело! Във всяка кутия ще откриете лично послание от автора ✍️ и уникални изненади, изцяло вдъхновени от сюжета на най-чакания трилър и от магичния град Прага 💥.
👉 Продажбите започват на 17.11.2025 (понеделник) точно в 12 часа на обяд и продължават до изчерпване на количествата или до 19.11.2025 (сряда), до 12 часа на обяд.
👉 Кампанията ще се проведе в сайта на издателство „Бард“.
Не пропускайте шанса си да бъдете сред притежателите на тази специална кутия!

Следете нашата Фейсбук страница и сайта на издателството, и не забравяйте да навиете алармите си за 17 ноември! ⏰

# 142
Happy Mijjj, детски са книгите...голяма слабост са ми, ако е интересно ще споделя. Книгите за възрстни ги чета електронни ✌️

# 143
Днес бил ден на книгите за Хари Потър, по случая 10% отстъпка с код на Коледна книга за него

# 144
Има ли нещо за 1 ноември?

# 145
Ето тези са ми набелязаните книги:

Оправдавам се, че ги взимам заради работата ми, но истината е, че си ги взимам заради себе си 🤫🙄🤐/ добре, че форума е анонимен/

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 20:31 от D_e_s_i_t_o

# 146
  • София
Страхотна селекция! Аз съм същата. Купувам уж "за децата". А сега и правя докторантура, която е свързана с детска литература. Та си имам оправдание.

# 147

Общи условия

Активация на акаунт