Промоции на книги - тема 23 - Цундоку, трупаме книги без срам

• 27 284
  • 360
  •   2
Отговори
# 345
  • София
Ето тези взех, 3 са негови и 1 на льо Каре..
2 от книгите на Коубън са от миналата година, а "Пак си помисли" е най-новата, с дата на издаване 16.05.2025.

Скрит текст:

# 346
Благодаря много - "Дръж се здраво" я имам, но съм я сложила при прочетените книги, а нямам никакъв спомен за съдържанието. То е така с криминалетата - интересни докато четеш, след това трябва да е нещо изключително, за да го запомниш за по-дълго време. Но аз си ги харесвам. Другите 2 ги нямам и сега е голямо изкушение, да купувам ли или не. Ще видя някъде в сайта на издателството, или другаде, ако мога да ги "прелистя" или да намеря друга информация, че за всяка Коледа си поръчвам книги за подаръци и вече станаха доста за четене.

# 347
  • Велико Търново
Издателство Пан и те имат -25%

# 348

🔥 Готови ли сте за книжното събитие на годината? От 21 до 24 ноември www.helikon.bg превръща четенето в празник със сензационни намаления! Сега е моментът да обновите личната си библиотека, да намерите перфектния подарък или просто да се потопите в магията на нова и вдъхдянояваща история.

✨ Очаквайте впечатляващи отстъпки до -50% на хиляди заглавия – от безсмъртни класики и най-новите световни бестселъри до научнопопулярни книги, детска литература и специализирани издания. Пригответе се за нашите ексклузивни оферти, които не са за изпускане!

📣 Промоцията е валидна от 21.11.2025 г. до 24.11.2025 г. вкл. Важи до изчерпване на количествата само за интернет поръчки на www.helikon.bg на издания от секция книги, включени в промоцията.

# 349
  • София
Да напиша и тук.
В сайта на Чарли има черен петък.
Вчера успях да поръчам годишен абонамент за 231лв, което се пада по 19лв/месец.
Има и други % намаление, ако някой търси само книги с цветни порезки.

# 350
  • София
Издателство "Кръг" обявиха във Фейсбук Черен петък.

"Обявяваме Черен петък! 🤯
Само днес всички налични книги в www.kryg.eu и в редакцията ни са намалени с 40%!
П.П. Молим да имате предвид, че поръчките ще започнат да се изпращат в понеделник!"

Хубавото при тях е, че могат да се взимат лично и от адреса на издателството на ул.Оборище точно до Докторската градина, ако имате път натам Simple Smile

# 351
Днес мисля да отскоча до книжарницата на "Колибри". Там има -35% на всички техни книги, а не до -35%  Wink
Чак сега разбирам, че има такова. Явно и аз ще правя непредвидено посещение, 35% на по-скъпи книги не е малко. Искам да взема "Магът" и новата на Харуки.
А какъв е адресът на книжарницата?

# 352
И онлайн го има намалението от 35% . "Магът" ми се мярна и тя, нещо около 29лв мисля беше

# 353
Да, от 45 на 29 лв е добро намаление. Онлайн какъв е прагът за да е безплатна доставката?
Ако успея.. след работа ще мина през физическата книжарница, сега видях адреса в сайта ул. "Иван Вазов" 36, но не пише работно време. Дано работят и след 18 ч.

# 354
  • София
Постът ми е от миналия петък, 14-ти ноември.
Не знам дали има намаление днес.

# 355
Има го още и днес. Ето я Магът 29,25  https://www.colibri.bg/bg/shop/jon-faulz-magut/0
Безплатната доставка е над 80лв , доколкото помня. Аз си платих доставка 6лв, че моята поръчка беше за 50лв , но пак ми излезе доста по-евтино.

# 356
  • София
Има го още и днес. Ето я Магът 29,25  https://www.colibri.bg/bg/shop/jon-faulz-magut/0
Безплатната доставка е над 80лв , доколкото помня. Аз си платих доставка 6лв, че моята поръчка беше за 50лв , но пак ми излезе доста по-евтино.

Имах пред вид, че не знам дали важи и за книжарницата им. Дали не е само онлайн намалението.

# 357
Ааа ясно Simple Smile , да за там нямам представа.

# 358
Звъннах им. Отстъпката важи и за книжарницата на ул. "Иван Вазов", а тя работи до 19 ч., така че ще ги навестя след работа Grinning

# 359
Извинявам се малко за тъпия въпрос,но тъй като не успях да отчета откога  почна промоцията на  издателство"Колибри"по случай 35 години не мога да си направя сметката до кога трае.Може ли някой да ми каже  до кога са намаленията?П.С Аз преди малко си поръчах две книги,които все отглагах и мисляпри възможност в  зависимост от продължителността  на промоцията да закупя и още нещо.

Общи условия

Активация на акаунт