🤰Февруарски снежинки 2026 - Тема 2 🍀🌸

• 4 341
  • 156
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз мисля да пропусна освен, ако не се налага. Ще слагам маска в градския транспорт и като ходя на прегледите.

# 151
Аз работя с ученици и трябва да се подсиля, отделно имам и ученик в 6 клас, който също може да донесе бацили и мъжът ми кара такси и... Трябва да подсиля организма си.
Аз мисля да пропусна освен, ако не се налага. Ще слагам маска в градския транспорт и като ходя на прегледите.

# 152
Не бях мислила за това. След няколко дни съм на преглед, записвам си да го питам и ще пиша

# 153
Аз говорих с моя АГ и започнах Биозин Мама, както и ще приемам пчелен прашец

# 154
Aз също бях на консултация на 19 септември и го питах и ми каза да пия биозин мама понеже ми предстои и пътуване до Англия края на септември, което допълнително ме притеснява заради рязката промяна в климата.

# 155
Здравейте! Реших да се запиша и при вас, тъй като съм с теемин 04.03 и силно се съмнявам, че ще изкарам до тогава 😄 Аз съм в 16+4 и съм след превантивно направен серклаж. От самото начало пазя леглото, защото имах прокървяване.

# 156
  • София
Добре дошла при нас. Стискам палци всичко да е наред и да нямаш никакви поводи за притеснения.

Общи условия

Активация на акаунт