🤰Февруарски снежинки 2026 - Тема 2 🍀🌸

• 4 644
  • 165
  •   4
Отговори
# 150
  • София
Аз мисля да пропусна освен, ако не се налага. Ще слагам маска в градския транспорт и като ходя на прегледите.

# 151
Аз работя с ученици и трябва да се подсиля, отделно имам и ученик в 6 клас, който също може да донесе бацили и мъжът ми кара такси и... Трябва да подсиля организма си.
Аз мисля да пропусна освен, ако не се налага. Ще слагам маска в градския транспорт и като ходя на прегледите.

# 152
Не бях мислила за това. След няколко дни съм на преглед, записвам си да го питам и ще пиша

# 153
Аз говорих с моя АГ и започнах Биозин Мама, както и ще приемам пчелен прашец

# 154
Aз също бях на консултация на 19 септември и го питах и ми каза да пия биозин мама понеже ми предстои и пътуване до Англия края на септември, което допълнително ме притеснява заради рязката промяна в климата.

# 155
Здравейте! Реших да се запиша и при вас, тъй като съм с теемин 04.03 и силно се съмнявам, че ще изкарам до тогава 😄 Аз съм в 16+4 и съм след превантивно направен серклаж. От самото начало пазя леглото, защото имах прокървяване.

# 156
  • София
Добре дошла при нас. Стискам палци всичко да е наред и да нямаш никакви поводи за притеснения.

# 157
Момичета мислили ли сте като дойде сега есенното време, дали да пиете и какво за имунитета? Какво мислите за спирулина, Инфлуцид, сребърна вода? Питах АГ естествено ми изписа ест някакви, които са минали дистрибутори и са й предложили... Immunolaction нещо такова

По принцип винаги съм била с много силен имунитет (знам, че по време на бременност не е така), но за сега мисля нищо да не пия. Може би пчелен прашец и АГто ми препоръча Биозин Мама.

Иначе @witherwings моят термин е 03.03, но бебката си расте напред и по измервания е ~22.02.2026 (oколо 60 percentile). Все още не усещам нищо от към ритане и т.н.

Нещо странно - в началото, на прегледите ми казваха, че имам предна плацента, а сега на последния преглед прочетох пише, че съм със задна. Ще попитам следващия път дали е грешка или не знам, но ми е любопитно дали на някого му се е случвало нещо подобно?

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 23:18 от misheto95

# 158
Момичета мислили ли сте като дойде сега есенното време, дали да пиете и какво за имунитета? Какво мислите за спирулина, Инфлуцид, сребърна вода? Питах АГ естествено ми изписа ест някакви, които са минали дистрибутори и са й предложили... Immunolaction нещо такова

По принцип винаги съм била с много силен имунитет (знам, че по време на бременност не е така), но за сега мисля нищо да не пия. Може би пчелен прашец и АГто ми препоръча Биозин Мама.

Иначе @witherwings моят термин е 03.03, но бебката си расте напред и по измервания е ~22.02.2026 (oколо 60 percentile). Все още не усещам нищо от към ритане и т.н.

Нещо странно - в началото, на прегледите ми казваха, че имам предна плацента, а сега на последния преглед прочетох пише, че съм със задна. Ще попитам следващия път дали е грешка или не знам, но ми е любопитно дали на някого му се е случвало нещо подобно?

При мен плацентата е задна. На ултразвука за БХС лекарят се обърка, че е предна, но още по време на прегледа разбрахме защо. Оказа се, че правя контракции по предната стена и явно стягането на матката заприличва на дебелата "сянка" на плацентата. Поне при мен това беше причината. Иначе на следващия редовен преглед при моята АГ, пак потвърдиха, че е задна.

# 159
Здравейте, на някоя случва ли се изведнъж да се стегне корема за малко и после да се отпусне, не че е болка просто е някакво гадно и неприятно, чудех се какво е това ще питам и АГ за всеки случай. Всяко ново нещо ме притеснява 😁

# 160
  • София
При мен се получава така и си мисля, е са контракции или поне в моята глава на такова прилича.

# 161
Да, това най-вероятно са контракции. Ако не пиете магнезии е хубаво да започнете. Аз съм ги усещала с предишна бременност, с тази все още не усещам подобни стягания, но аз вече пие 3х2 магнерот от серклажа насам.

Отностно плацентата и на мен веднъж ми казват задна, после предна. Много е странно, ще попитам АГ със сигурност на следващия преглед. Моето бебе също върви с около седмица напред.

# 162
Здравейте, на някоя случва ли се изведнъж да се стегне корема за малко и после да се отпусне, не че е болка просто е някакво гадно и неприятно, чудех се какво е това ще питам и АГ за всеки случай. Всяко ново нещо ме притеснява 😁

Да, контракции са. Приемате ли магнерот?

# 163

Да, пия го по 2 пъти на ден, да го увелича ли?

# 164

Да, пия го по 2 пъти на ден, да го увелича ли?

Незнам,  но се консултирайте с доктора си за тези контракции и просто почивайте повече може би.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 12:31 от Deq 2

Общи условия

Активация на акаунт