🤰Февруарски снежинки 2026 - Тема 2 🍀🌸

• 3 459
  • 140
  •   1
Отговори
# 135
И аз на места четох, че се прави заедно с 2ра ФМ, но имам приятелки, които са правили и 2те при различни специалисти. Т.е. ФМ за около час при един и същия ден само ехокардиография при друг. Като следящия АГ така им е казал от самото начало, не е имало притеснения за сърцето на бебето. Затова ми беше интересно как се процедира. На мен за сега само за ФМ ми казаха.

Deq 2, на мен също ми е рано, но и аз мятам по едно око, главно с идеята да знам кое колко струва, да направим бюджет, планове.. и ако намалят нещо да се възползваме. Аз се чудех за кошара next to me, но не знам дали струва да се дадат пари за нещо, което ще се ползва само няколко месеца... после гледах сгъваеми кошари с падаща стена, които имат функция next to me, но пък са от някакъв полиестер и не знам дали искам бебето да е в такава, дървените пък са обемни и не стават за път... абе, сложно ми е, признавам си....

Аз си я купих втора употреба. Има ги доста за по 100-150лв. Смятам,че после лесно би се продала отново именно , защото се ползват за кратко и са в добро състояние.

# 136
Момичета имате ли сърцебиене? Най-често ми се получава вечер, когато си легна. Не знам на какво се дължи, дали е опасно? Може ли да е от това, че много се притеснявам и мисля?
Вчера мислих и аз да пиша същото за да попитам. Легнах си и изведнъж почнах да си усещам сърцето много силно измерих си кръвното и пулса и всичко беше наред не съм наясно дали би повлияло на кръвното.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 14:02 от Bojidara Stoqnova 686318

# 137
Момичета, имам въпроси 😁 Тенкс предварително!

Колко често изследвате TSH при назначена терапия на л-тироксин?
В коя седмица ще правите втора ФМ? При Стоилов ми записаха час за 24 г.с., понеже нямало друга дата, но ми се  вижда късно.

TSH и FT4 следя всеки месец.
Иначе моят доктор ми каза втора ФМ м/у 20-24 г.с.

# 138
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010007383
Пия ги сутрин на гладно по една.

Онзи ден си взех още един пробиотик освен фемифлора, идеята ми беше да добавя и нещо конкретно за храносмилателната, четох, че е хубаво и за бебето после, намалява появата на колики. Ефекта беше нещо уау за мен, осъзнах че корема ми е подут като топка, не от бебето, а заради запек (който мислих, че не е особено изразен), задържани течности и газове. Днес се чувствам изключително лека, дори и стомаха не ми се издува след хранене.
От друга страна се стресирах и се чудя къде се е настанило бебето и дали е добре 🤣

Alfafa, дали може да споделиш кой е този пробиотик?

Аз сутрин почти нямам корем и също се чудя къде е бебето, уж трябва да е голямо колкото банан. Успокоява ме, че коремът ми долу е доста твърд, представям си, че е там. Разбирам те за тези притеснения и аз си чакам прегледа с нетърпение, че вече съм веднъж в месеца и ми е рядко Grinning

# 139
Благодаря ти, още днес ще си взема!

Онзи ден си взех още един пробиотик освен фемифлора, идеята ми беше да добавя и нещо конкретно за храносмилателната, четох, че е хубаво и за бебето после, намалява появата на колики. Ефекта беше нещо уау за мен, осъзнах че корема ми е подут като топка, не от бебето, а заради запек (който мислих, че не е особено изразен), задържани течности и газове. Днес се чувствам изключително лека, дори и стомаха не ми се издува след хранене.
От друга страна се стресирах и се чудя къде се е настанило бебето и дали е добре 🤣

Аз сутрин почти нямам корем и също се чудя къде е бебето, уж трябва да е голямо колкото банан. Успокоява ме, че коремът ми долу е доста твърд, представям си, че е там. Разбирам те за тези притеснения и аз си чакам прегледа с нетърпение, че вече съм веднъж в месеца и ми е рядко Grinning

# 140
Извинявам се, объркала съм се, това е пробиотика Simple Smile

Благодаря ти, още днес ще си взема!

Общи условия

Активация на акаунт