🤰Февруарски снежинки 2026 - Тема 2 🍀🌸

• 25 391
  • 846
  •   1
Отговори
# 840
Докторката каза, че до последно може да се изчака и да се обърне (да няма място, но има и такива случаи), така и пишеше някъде. На 1 декември бях в 28 седм. Беше седалищно и казаха, че има мн време да се обърне, рано било още, после на 8.12 бях при АГ (не сме гледали на видеозон) също каза, че мн време има още. На феталната на 1.12 докторската каза, че ако се обърне с главата надолу предвид гравитацията, ще си остане така, трудно ще е да застане седалищно, но тук вие пишете, че пък стават пак седалищно... Не знам... Не мога да определя какво усещам дали дупе или глава около корема,  като легна на една страна и то е на една страна... Надявам се да се обърне, ако трябва ще се прибягва и до упражнения...

# 841
Ние сме с глава към дясната ми ръка и дупе към лявата.  На 100% сме секцио по медицински причини и си стоим както си искаме 😃 утре сме на фетална дано се е обърнала поне личецето да й видим 😁

Мами, вашите бебчета в каква позиция са застанали ? Главично или седалищно ?
При мен бебо все се върти и ту е надолу, ту нагоре. В момента е седалищно, но се надявам да се обърне скоро..

Ще се види, ще се види.. моята госпожица си беше оставила ръчичките пред личицето но АГ малко ми раздруса коремчето и успяхме да хванем няколко кадъра🫣😁🥰  това е на последната фетална в 29г.с. сега вече съм в 33г.с.✨️❄️🌲

# 842
  • София
И моята госпожица непрекъснато си слага ръцете пред лицето. Явно имаме срамежливи бебетата.

# 843
Моят господин така и не съм го виждала, нямам много снимки дори… освен за измерванията от феталната - стомах, бедрена кост, глава и т.н. На последния преглед исках моят АГ да ми снима, но той се криеше 😃 нека всичко мине добре с раждането и да са здрави бебетата на всички 🙏

# 844
Момичета и аз днес бях на третата фетална ( 30 г.с ) , този път смених доктора и за първи път видях бебчо на 4D ( колкото беше възможно , че се е обърнал главично и беше с ръчичка пред лицето ). Дадоха ни флашка с целият преглед , както и прехвърлихме снимки директно на телефона. Много хубаво , доволна съм 😁
По време на прегледа ми стана много лошо, от това, че съм легнала доста време по гръб.
Малкия е 1500гр , но има изоставане в бедрената кост. Трябва ли да ме притеснява това ? Отговаря на 28+3 дни. Доктора ми увеличи дозата магнерот 3*2 и ми препоръча Торч изследване. Има ли смисъл или просто е по късокрако като майка си и баща си 😁

# 845
При д-р Васил Даскалов ли сте били? При нас също изостава бедрената кост според някои лекари (ходихме поне при 5 ма ФМ), а според други бебето просто има голяма глава. Намерих си записките от АГ на първото ми дете  и тя е била така, глава която върви с 3 седмици напред, за сметка на краката. Ами голяма висока и дългокрака мома е с нормална глава. Просто беше доста дебело бебе.
Нас много ни тормозеше този факт, но не чух едно убедително мнение от феталните морфолози, а посетихме доста. Направихме всички изследвания, от TORCH до всякакви показатели за инфекции.
Всичко е наред и се примирихме, в краен случай връщане назад няма и каквото е такова-наше си е.

Момичета и аз днес бях на третата фетална ( 30 г.с ) , този път смених доктора и за първи път видях бебчо на 4D ( колкото беше възможно , че се е обърнал главично и беше с ръчичка пред лицето ). Дадоха ни флашка с целият преглед , както и прехвърлихме снимки директно на телефона. Много хубаво , доволна съм 😁
По време на прегледа ми стана много лошо, от това, че съм легнала доста време по гръб.
Малкия е 1500гр , но има изоставане в бедрената кост. Трябва ли да ме притеснява това ? Отговаря на 28+3 дни. Доктора ми увеличи дозата магнерот 3*2 и ми препоръча Торч изследване. Има ли смисъл или просто е по късокрако като майка си и баща си 😁

# 846
Здравейте момичета, пуснах нова тема, че не знам дали всеки момент няма да ни затворят сегашната, доста сме надвишили лимита на страниците
Ето я: https://www.bg-mamma.com/?topic=1841056

Общи условия

Активация на акаунт