🤰Февруарски снежинки 2026 - Тема 2 🍀🌸

• 25 396
  • 846
  •   1
Отговори
# 825
Аз да ви се оплача пак - взех тест за грип от аптеката, мъжът ми е с грип А. Въпреки че личната настояваше, че е вирус и нямало как да е грип.. моят тест е отрицателен, изписа ми само вит С, на него антибиотик..

Пазете се и си пийте биозин мама, както нямаш симптоми, изведнъж тръгват, аз вече съм със суха дразнеща кашлица.. поне нямам температура.

Yellow girl,гледах какви шуслерова соли мога да пия, за да си помогна и видях, че сол 5 я дават за изтощение и различни състояния на умора. Не знам дали би могло наистина да ти помогне, но споделям все пак.

Аз нищо не съм подготвяла за болницата още, ще го мисля януари

# 826
Стискам палци всичко да е наред и да не се разболява никоя от нас или поне да минава леко 🙏

Момичета, за изписването какво приготвихте?
Боди, гащеризон, шапка, ръкавички, а нещо връхно? Или одеало? Все пак от болницата до колата ще е доста студено.. още не съм взела нищо за този момент, няма да е комплект за изписване, понеже май нищо не ми харесва.
Иначе взех дрехи, даже и космонавт, забележете за възраст 3-6 месеца, към лятото хах не прецених добре.
Другият ми въпрос е - имаше някаква група май във фб, ако не греша (понеже участвам в няколко за бременност и раждане) или няма и ще си правим ли? Мисля, че ще е удобно да пишем там Simple Smile

# 827
https://www.facebook.com/share/g/1H3YHqTaaR/?mibextid=wwXIfr

Аз взех боди и панталонче, космонавт 3-6 месеца 🤣 и за всеки случай одеяло. Не знам кое от двете връхни ще вземем, но клоня към одеялото като се чудя дали не е малко(само боди и одеяло).

Стискам палци всичко да е наред и да не се разболява никоя от нас или поне да минава леко 🙏

Боди, гащеризон, шапка, ръкавички, а нещо връхно? Или одеало? Все пак от болницата до колата ще е доста студено.. още не съм взела нищо за този момент, няма да е комплект за изписване, понеже май нищо не ми харесва.
Иначе взех дрехи, даже и космонавт, забележете за възраст 3-6 месеца, към лятото хах не прецених добре.
Другият ми въпрос е - имаше някаква група май във фб, ако не греша (понеже участвам в няколко за бременност и раждане) или няма и ще си правим ли? Мисля, че ще е удобно да пишем там Simple Smile

# 828

Аз толкова много разглеждах, мислех аз да
си направя някакъв комплект, но в крайна сметка взех този
https://visvitalis.bg/product/rainy-bebeshki-komplekt-za-izpisvane-8ch-love-bear
Днес пристигна много е сладичък направо се разтапям като видя колко са малки дрешките 🫠 нямам никакво търпение. Като го отворих да го разгледам и се развълнувах и бебчо явно усети и започна да поритва 😁

# 829
И аз все мисля да не е малко, че знам ли какъв студ ще е тогава бррр
Сладурски е комплекта, ще разгледам и там, аз ги отхвърлих, че всичко в сайта като снимки е правено с ИИ и не мога да добия реална представа, но щом си го харесала, ще е Ок.
Между другото не знам как се прави нова тема, но съм виждала, че след 50 стр. правят нови. Някой, ако има по-запознат?

# 830
Аз си приготвих боди, блузка, ританки, чорапки и шапка и това порт бебе, но сега си мисля дали няма да е прекалено дебело.
https://kosara.bg/310199/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B1%D0%B5%D0 … D1%8F%D0%BB%D0%BE

# 831
Според мен е добре това одеалце, те ги опаковат като пашкулчета, а и след снимките и изписването ще тръгнете за колата, където ще е навън и ще е студено. Добре е. Аз имам само одеалце за сега Simple Smile
Alfafa боди и одеалце е малко. Баткото е на 29.12 и тогава беше в боди, ританки, едно гащеризонче, това
https://www.pakostnik.com/bg/port-bebe-3d-meche-bezhovo-bebecix
И одеало в деня на изписването донесоха, че си беше студено... Сега това сладко мече не мога да си го намеря из толкова мн багажи и след толкова години Sad
Момичетааа, някоя от вас измисли ли начин за намаляване тазобедрените болки по време на сън? Или да е питал АГ, някакви мазила, масажи, хапчета - има ли спасение? Втора сутрин едвам седя от болка и ни на ляво, ни на дясно... Чак долу в дясно ме хванаха болки (като менструални и тези, при които матката расте) но усещам, че опъва от към крака и тазобедрената част... Чак бусколизин се наложи да пия...
А нещо за суха лигавица да предложите? Тази зима за първи път се топлим на климатик, който е в стаята на баткото и май е мн сух въздуха, само смърка, а няма хрема и откачам през 2 сек.да го чувам как смърка. Снощи правихме инхалация, трябва да видя нещо в аптеката. Иначе купихме влагоабсорбатор 😆 май трябва овлажнител... (Вчера сложих купичка с вода под климатика)... Друго си беше на дърва 😊
Rising _star как си? Оправихте ли се?

Аз си приготвих боди, блузка, ританки, чорапки и шапка и това порт бебе, но сега си мисля дали няма да е прекалено дебело.
https://kosara.bg/310199/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B1%D0%B5%D0 … D1%8F%D0%BB%D0%BE

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 08:10 от Sunshine..@

# 832
Мами, вашите бебчета в каква позиция са застанали ? Главично или седалищно ?
При мен бебо все се върти и ту е надолу, ту нагоре. В момента е седалищно, но се надявам да се обърне скоро..

# 833
При мен от 2 седмици поне вече е главично.

При мен бебо все се върти и ту е надолу, ту нагоре. В момента е седалищно, но се надявам да се обърне скоро..

# 834
Моето беше главично доста време, но на феталната морфология в сряда беше седалищно и ме предупредиха да имам и секцио като вариант, което признавам си малко ме разстрои.

# 835
  • София
Върти се и при всеки преглед е на различна позиция. Има дни, в които много мърда и явно още има достатъчно място, за да се протяга и да се намества. Във вторник съм на последния преглед тази година и ще я видим накъде е. Много е смешно, понякога целият корем подскача. Не съм вярвала, че може така да се вижда Simple Smile Simple Smile

Чакам да минат коледните празници и започвам с подреждането на нещата за бебка. Само за прането ще бъде след средата на януари, но другите неща искам да са готови. Вкъщи се борим, аз казвам дрешките да се перат в пералнята, но сериозно ми резистират. Колко било да се изперат на ръка. Не знам как да се преборя.

Момичета, някой бие ли си Клексан? Като ходих да ми преливат желязо, направих и няколко по-разширени кръвни изследвания и се оказа, че D`Dimer е 20 пъти над нормата, в резултат веднага ми назначиха инжекции с Клексан до раждането и един месец след това.

Иначе за съжаление преливането на желязо грам не ми помогна, още едва се влача, 15 минути права и ми причернява. Не ми пада кръвната захар, не ми пада кръвното налягане (правих 100 теста), но просто ми причернява. Ще питам АГ-го, може тя да измисли нещо. Утре съм на второ преливане на желязо, да видим как ще бъде.

# 836

При мен вече доста време е главично. Понякога прави по-силни и неприятни движения, които ме притесняват дали не опитва да се обърне, но засега държи позиция. Подозирам, че вече му е достатъчно тясно, че и да иска, да не може да се обърне.

# 837
На първите прегледи до 5  месец все седалищно седеше, предполагам затова два пъти затвърдиха,че е мъжки пол.Оттогава насам все е главично, но с гръб и не се вижда много ,дупе и скрита глава ,която си крие с юмруче.  Редуваше да рита или вляво или вдясно, от 2 седмици си рита само вдясно ,не знам крак ли е ,ръка ли е ,усеща се като се протегне едно твърдичко релефно,доста отстрани на корема. На един преглед в болницата лекарката каза, че и приличало на момиче.😁😁😁

# 838
Ние сме с глава към дясната ми ръка и дупе към лявата.  На 100% сме секцио по медицински причини и си стоим както си искаме 😃 утре сме на фетална дано се е обърнала поне личецето да й видим 😁

# 839
За някой жени скоро родили:
В коя седмица горе долу се позиционира бебето с главата надолу?
И в коя седмица се определя дали ще раждате секцио? Как се определя и от кого? От изследвания и резултати от тонове или?

Общи условия

Активация на акаунт