🤰Февруарски снежинки 2026 - Тема 2 🍀🌸

• 9 149
  • 332
  •   2
Отговори
# 330
Аз затова всичко, което не е свързано с обличането, храненето и хигиената на бебето, купувам втора употреба. Иначе ако искаме да го обзаведем с чисто нова кошарка, количка, столче за кола.. само тези неща ще ни разорят още преди да сме започнали Joy
Иначе моето впечатление е, че с годините да гледаш дете стана страшен лукс. Детските стоки са на двойни цени спрямо тези за възрастни... Каката например в последните години израства обувките си на всеки няколко месеца и като ходим да гледаме за нови винаги ми става страшно.

Момичета, намерих днес малко свободно време и седнах да прегледам линковете, които бяхте качили за списък за бебето... И както имам много неща... Така и набързо направих списък с има няма 50 неща 😆 и това без количка, легло, дрехи изброени по видове(които имам или ще ми дадът) и т.н. и ако трябва сега някоя мама да обзаведе изцяло едно първо новородено бебе... Може би трябва заем да се тегли.... Това е ненормално с тези цени, повтарям се, ноооо.... Ужас е.

# 331
Привет, бъдещи мами 🌸 Чета ви от началото, но сега реших да пиша с някои въпросчета и мнения от вас. Вчера разглеждахме колички и за момента се спряхме на Venicci Upline 2, като цяло имате ли мнение и отзиви за марката? Бих искала да разгледаме и Anex Flo, за да направим съпоставка, тъй като съм ѝ хвърлила око и на нея. 👀😁
Също така, относно легълцата next to me и помпите за кърма, имате ли конкретни марки и модели към които сте се насочили?
Благодаря предварително и лека бременност на всички! 🫶🏼

# 332
  • София
За момичетата от Варна 😀

Не знам защо и на мен ми излиза тази реклама, като към на близо 500 км., но няма лошо 😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт