Отново на училище с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота

• 7 225
  • 359
  •   1
Отговори
# 180
Аз лично се старая преди първия звънец всичко у дома да е чисто, подредено и свежо – като ново начало. Обикновено минавам с универсалния препарат на Frosch за всички повърхности, за да стане уютно и без химически миризми. За банята ползвам техния спрей с лимон, а в кухнята винаги имам препарат за съдове с алое вера – щади ръцете, а и знам, че е безопасен за детето. Така съм спокойна, че съм осигурила чиста и приятна среда за учене и игра.

# 181
  • някъде
Не правя специална подготовка за първия учебен ден. Обичайните -почистване, измиване, пране, подреждане на гардероба. Ползвала съм някои от продуктите на Frosch и съм оставала доволна. С удоволствие бих пробвала и други неща.

# 182
Ние винаги се стараем домът да е чист и уютен преди началото на учебната година. Избирам продуктите на Frosch за почистване на кухнята и банята, защото са щадящи и безопасни, а също и препаратите им за пране, така дрехите на децата са свежи и без силни миризми. Това ми дава спокойствие, че ежедневната грижа е едновременно ефективна и безопасна.

# 183
Не правя нищо специално за началото на учебната година.
Много харесвам продуктите на Frosch със сода, качествени и щадящи. Чудесен помощник в почистването и прането.

# 184
✨ Не правя нищо по-различно 🌸
👕 Обличам красиво децата 👧👦
😊 Слагам им усмивка на лицата 😀
🎒 И така — с настроение към училище 🏫
🍀 Използвам продуктите на Frosch ежедневно 🌿✨и съм много доволна от тях

# 185
От както бях бременба открих продуктите.Предпочитам безупречна чистота,използвайки тези със сода.Изключително полезни са,с наближаването на,15.09 и подготовката за училищните униформи:)

# 186
  • София
Как подготвяте дома си за първия звънец? - Хубаво почистваме и освежаваме, подготвяме хови дрешки и обувки, прозорците се чистят задължително, за да е светличко и проятно.

Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден? - измивен гел за деца и бебета на Фрош и универсалния препарат на Frosch за всички повърхности

# 187
В нашия случай първия звънец е в детската градина Simple Smile Най-належащото нещо, което направихме, беше са сложим "нормално" детско легло, защото до преди това детето спеше на матрак на пода Simple Smile

За почистване, от както съм го открила, ползвам основно Фрош за бебешки играчки - минавам всички повърхности в детската стая с него, че и в нашата. Серията за баня също много ми допада. Като цяло сме фенове на марката Simple Smile

# 188
  • София
Не смятам, че е необходима специална подготовка на дома за първия учебен ден.
Харесвам и използвам универсалния препарат с портокал и почистващия крем с минерали. Препаратите за тоалетна също не са лоши.

# 189
Не подготвяме дома специално, но редовно ползваме продукти на Frosh - а препаратът за петна винаги спасява положението

# 190
  • Сливен
Както всеки ден - чистя.
За продукти - използвам верото на Frosch.

# 191
Как подготвяте дома си за първия звънец?
- Задължително през уикенда ще измия прозорците  с препарат за стъкла на Frosch.

Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?
- Пера дрехите на децата само с Frosch , съдове също мия с ваши продукти, както и течния гел за съдомиялна машина.
Почитатели сме на марката и от почистването на плота, мивката... Та чак до измиването на пода се случва с Вашите продукти, защото държим на качеството.

# 192
  • София
Подготвяме се като пренареждаме гардеробите и бюрата. Използвам препаратите на Frosch, защото са безвредни, ухаят и почистват добре.

# 193
подготвям раничка, дрешки, шишета, Мия все още с Фрош шишето

# 194
Подготовката вкъщи от хигиенна гледна точка е да изпера и изгладя есенните дрехи, да почистя обувките, чанти/раници. Основното почистване е ясно вкъщи - пердета, килими.
Харесвам всички продукти на Frosch.

Общи условия

Активация на акаунт