Отново на училище с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота

• 7 218
  • 359
  •   1
Отговори
# 165
От продуктите на Фрош които ползваме ежедневно са универсалния почистващ препарат както и течния сапун.

Не почиствам по- специално за първия уч. ден

# 166
Не правя нищо по различно от всеки друг ден. Целогодишно използвам продуктите за почистване на грил и съм много доволна от тях!

# 167
Специална подготовка за първия учебен ден не правя. Обичайните почистване, измиване, пране. Ползваме продуктите на Frosch и през останалата част от годината, ефикасни и щадящи са и затова ни спечелиха.

# 168
Вкъщи често купуваме от течния сапун  Frosch Sensitiv -мек и не пресушава кожата на ръцете.

# 169
Няма специална подготовка и при нас. Много харесвам продуктите на Frosch, ползвам все повече от тях.

# 170
  • София
Дъщеря ми вече е студентка и не се подготвям специално за първия учебен ден, но си ползваме вкъщи продуктите на Фрош, през цялата година. Харесвам праха за пране и омекотителя, препарата за почистване на повърхности, а също и верото за миене на съдове

# 171
  • Бургас
Нищо специално не правя за първия учебен ден.
Харесвам флаш с оцет, против котлен камък.

# 172
Дома си го почиствам регулярно както всеки ден но съм много доволна от продуктите на Frosch ползвам ги почти всички сега ще взема и този със сода за петна, както и този за стъкла.

# 173
Изготвям си план по дни - с кои стаи да започна най-напред.
В повечето случаи започвам от прозорците и терасите, понеже са определено ми отнемат най-много време за почистване.
Бих избрала следните препарати на Frosch, тъй като вече съм ги ползвала и ми харесват:
- Препарат за почистване на повърхности с портокалов екстракт
- Препарат за почистване на стъкла
- Универсален почистващ препарат Neutral

# 174
Харесвам омекотителя на Фрош и препарата за стъкла, всеки ден чистя по малко, за да не се натрупва.

# 175
Почистване на детската стая, подреждане и презареждане.
Бих искала да пробвам препарата за стъкла.

# 176
Ние сега за първи път гласим Първи учебен ден и сме залисани главно в тетрадките и пособията за раницата. Не съм ползвала продуктите на Frosch, с удоволствие бих ги пробвала.

# 177
  • БГ
Винаги имам "под ръка" Frosсh Препарат за миене на съдове, Универален препарат с неутрално Рh, Универален препарат за всички повърхности, Течен сапун. Hug

# 178
Как подготвяте дома си за първия звънец? - нищо специално - стандартно подреждане и почистване.

Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден? - измивам кутията и приборите за хранене с препарат за миене на съдове на Фрош, с който измивам и останалите съдове..

# 179
Нищо специално не подготвям за първия учебен ден. Бих пробвала всички показаните продукти, защото досега не съм ги ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт