Отново на училище с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота

• 7 215
  • 359
  •   1
Отговори
# 150
Подготовката за първия учебен ден е следната : Купуваме всичко необходимо,  разчистваме стари играчки , презареждаме стаята на детето .
Използвала съм препарата за пране на Frosch , изключително съм доволна.  Бих се радвала да изпробвам и другите продукти на марката.

# 151
Домът не го подготвям за първи учебен ден Smiley
Ползвала съм продукти Фрош

# 152
  • София
Как подготвяте дома си за първия звънец? Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?  Купува се само най-необходимото и всичко следва да бъде добре подредено, за да може да се вижда/ намира лесно. Не обичам да харча излишно пари за неща, които няма да ми бъдат необходими. Не сме използвали у дома продуктите на бранда и не мога да дам акуратен отговор.

# 153
За първия учебен ден не правя нищо специално, батковците вече са големи.  Използвам бебешки Frosch за измиване на цялата посуда на малката ,даже и играчките и съм много доволна.

# 154
  • Телиш/Плевен
Не подготвям по някакъв специален начин дома си за първия звънец. Почиствам както обикновено.
Дъщеря ми се чувства комфортно, когато ползва ежедневно течен сапун FROSCH сензитив.

# 155
Изпираме и изглаждаме дрешки, подреждаме гардероба. Бих използвала продуктите със сода, защото са безопасни и натурални.

# 156
  • София
Здравейте!
Ползвам продуктите на Frosch целогодишно. За първия учебен ден всичко е почистено и подредено. Любимият ми  продукт е с активна сода на Frosch.

# 157
  • софия
У нас грижата за дома е ежедневие, защото имаме и домашен любимец. Все пак се опитвам да ползвам екологични препарати.

# 158
За мен е важно бюрото и мястото за учене да са чисти и уютни. Използвам Frosch спрей за почистване на мебели и повърхности , харесва ми , че е без агресивни химикали и с приятен аромат .

# 159
Любима марка, ползвам ги целогодишно!

Как подготвяте дома си за първия звънец?
Аз  поддържам чисто всеки ден.
Може би, преди първия учебен ден малко повече подреждам и изхвърлям ненужните вещи.
Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?
Използвам почти всички продуктите на Frosch, смятам, че са екологични и натурални.

# 160
Разчиствам за първия учебен ден основно стаята на детето, подреждам му материалите и дрехите , които ще ползва. Вкъщи ползваме серията на Frosh baby  за малкото дете и препарата със сода на Frosh.

# 161
Бих преподредила играчките, като намаля борят им да не се разсейва. Въпреки, че в момента дъщеря мине все още мъничка за училище. Използваме продукти на Фрош ежедневно. Бих се заредила с перилен препарат повечко.

# 162
В началото на Септември преглеждам гардероба и изваждам и есенните дрехи. Изпирам ги с Био перилен препарат Frosch, който използвам отдавна, още от детските години на детето. Харесвам го, защото е с натурални екстракти и не съдържа оцветители или консерванти.

# 163
  • Другата България
От повече от 15г използваме Frosch у дома заради безвредните им качества- за нас и околната среда.Отделно съм доволна от качествата им като препарати- измиващи, дезинфекциращи, изпиращи.
Подготовката включва основно почистване на детските стаи, изпиране на сакове, раници, обувки, екипи.
Премахване на всички ненужни вещи и купуване на нужните.

# 164
Ползвам продуктите на Froach целогодишно. По повод първия учебен ден съвпада и цялостното ми есенно почистване, при което чистя всичко от до

Общи условия

Активация на акаунт