Отново на училище с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота

• 6 639
  • 359
  •   1
Отговори
# 345
Редовно използвам продуктите на Frosch у дома и много ги харесвам. Серията Frosch Baby ми е любима.А за първия учебен ден не правя специална подготовка.

# 346
Изхвърлям всичко, което не се ползва активно, за да освободя място в стаята за новите неща.
Правя основно есенно почистване и използвам различни препарати Фрош /особено за прозорци/

# 347
Използваме препарат за съдове и детския сапун. Не само преди началото на учебната година,а през цялото време.

# 348
Дъщеря ми тръгна на градина тази година ,целия гардероб й обнових и още първия ден се прибра с окапана рокля,не съм ползвала продукти на frosh,но с удоволствие бих ги пробвала

# 349
  • В страната на бурите
Септември подготвям дома по скоро за есенното почистване, отколкото за първия звънец. Свекър ми беше голям фен на продуктите на Frosch и той ми ги препоръча преди години. Та марката ни е любима по наследство в семейството Simple Smile. Иначе от мнение в темата прочетох препоръка за препарата за прозорци, него не съм ползвала и ме заинтригува да пробвам.

# 350
Премахвам всичко ненужни и използвам продуктите на Frosch с сода, лавандула и портокал. Любими са ми всички ваши продукти защото са екологични, чисти и уникални.

# 351
Обновихме гардероба на детето, направихме и преподреждане на стаята, сменихме бюрото с по-голямо.
От продуктите на Фрош всички са ни любими вкъщи.

# 352
Измивам прозорците с препарат Frosch и почиствам комарниците. Изпирам пердетата с течния препарат за пране. Добрата осветеност е важна за здравето на очите. По прозорците и комарниците има най-много прах и алергени, които са вредни и опасни за здравето на децата. Почиствам гардероба и бюрото и изхвърлям всичко ненужно.

# 353
  • Варна
Нищо по-специално не правя за първия учебен ден. Ползвам препарат за съдове Frosch, бих пробвала и от другите продуктите на марката.

# 354
  • София
Как подготвяте дома си за първия звънец? - С прибиране на летните неща и основно почистване.

Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден? От години ползвам продуктите на марката и винаги ги предпочитам пред други, когато пазарувам, независимо от предназначението им, защото винаги оставам доволна от почистването с тях.

# 355
Правя есенно почистване.
Използвам Frosch за прозорците. Бих опитала и другите продукти.

# 356
Не съм пробвала марката,но с удоволствие бих ги изпробвала.

# 357
Нищо специално не правя за първия учебен ден. Пробвал съм само един продукт на марката за почистване на съдове. С удоволствие бих изпробвал другите.

# 358
  • Пеликания
Специално за първия учебен ден не правя нищо различно в дома си от към чистота.
Бих пробвала препаратите на Фрош със сода за упорити и мазни петна.

# 359

Изтеглени са потребителите, които печелят комплект със селекция от продукти Frosch. Това са:

Seveva
CoCoMilk
*Ванилия*
roasted_pumpkin
Райна Пеева 758683
_Reni_renI_
kerina
Eni27
PureLove
lite16

Честито!

📩 Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 29.09.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на Frosch. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  офис на СПИДИ
-  телефон за връзка

Наградите ще бъдат изпратени от екипа на Frosch до 15.10.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт