Отново на училище с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота

• 7 202
  • 359
  •   1
Отговори
# 300
Основно почиствам 2 пъти в годината, на пролет и на есен, което случайно съвпада с началото на учебната година. Използвам много от препаратите на Фрош, поради тяхната ефективност и екологичност.

# 301
Не правя нищо по специално.
Използвам някои от продуктите на  Frosch и бих изпробвала течния сапун на марката.

# 302
Как подготвяте дома си за първия звънец?  - основно почистване на коридори и пътеки Simple Smile да е заметено и чисто, за да има къде да се плисне вода. За целта се ползва вода и универсалния почистващ преперат с аромат на лавандула.
Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден? - за всеки ден ни е течен сапун Pure Care Sensitive, за чисти и защитени ръце. Използвам и верото и препарата за петна Wink

# 303
За първия учебен ден не правя нещо по- специално.
Редовно ползвам спрея против петна.

# 304
Как подготвяте дома си за първия звънец?
Не бих казала, че първият звънец е повод за някаква специална подготовка на дома. По-скоро съвпада с периода, в който правя основно есенно почистване. Дори сега, когато пиша отговора на въпроса ви, си почивам между измиването на 2 прозореца във всекидневната. Grinning
Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден? Вкъщи използваме много продукти на Frosch, защото са екологични и предлагат страхотно качество на разумна цена. Препаратът за съдове е винаги на Frosch. Използвам гел за пране със сода, с него изпрах пердетата във всекидневната точно преди 2 дни и светнаха. Имам и хигиенен спрей, с който почиствам играчките на дъщеря ми и основните повърхности, с които тя има ежедневен допир. Незаменим е и спря за петна. Но имам и още различни препарати с различно предназначение. Blush

# 305
За първия учебен ден не правя нищо специално у дома.
Продукти на Frosch, които използвам от години са препарат за измиване на съдове, течен сапун и препарат за прозорци.

# 306
Не правя нищо специално за първия учебен ден. Използвам продуктите на Frosh у дома, защото са екологични . Любими са ми препарата за петна и този за съдове.

# 307
  • София
Нищо специално не правя за първия учебен ден. Бих използвала продукти със сода.

# 308
Как подготвяте дома си за първия звънец? Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?

-Чистя основно, няколко дни преди големият ден, а всекидневно използвам продуктите на Frosch , за да ми е уютно и чисто.
Любими са ми : препарата с активна сода,абразивен препарат с цитрус,верото , препаратите за повърхности, препарата за баня с цитрус, wc гел лавандула. 💚

# 309
В началото на есента обичайно започвам основно почистване и прибиране на летните дрехи и аксесоари.
Продуктите на Frosch са предпочитани от мен, защото са ефикасни и щадят ръцете и природата.
Най-любим ми е продукта с активна сода.

# 310
Правя есенно основно почистване на всичко вкъщи. Оправям дрехи и обувки за предстоящия сезон и се отървавам от всичко ненужно.
Препарата със сода на Фрош е от нещата, които редовно използвам, за да ооддържам чисто.

# 311
Избирам перилният препарат,защото ще ми бъде помощник в тениските по физическо.Почиствам бюрото и пренареждам гардероба на децата.

# 312
Не правя нищо специално. Вкъщи използваме препарата за почистване на повърхности с портокалов екстракт и препарата за пране с алое Вера.

# 313
Подготовката за първия учебен ден е свързана най-вече с проверка на дрехите и униформите за училище - умалели, отеснели, купуване на нови, пране, гладене...
Иначе използвам продукти на Фрош целогодишно - течен сапун, препарата за миене на чинии и този за плочки са ми любимите. Харесва ми, че са икономични и щадящи за кожата.

# 314
Нищо по-специално не правя за първия учебен ден.
Не съм ползвала продуктите на Frosch от както децата ми бяха много малки. Бих опитала новите (за мен са нови) продукти със сода.

Общи условия

Активация на акаунт