Отново на училище с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота

• 7 207
  • 359
  •   1
Отговори
# 285
Учебната година започваме с настроение, за което допринасят чистите и свежи дрехи и почистеният дом. За да го постигна използвам най - често продуктите на Frosch със сода, лавандула и био спирт.

# 286
Новата учебна година започваме оптимистично! С нови сили, както и с грижа за чистотата, но по най-добрия начин, този по който мислим за здравето! Frosch ни помага с това! С помоща на препаратите против петна, нямам притеснение за дрехите, че ще бъдат в изрядно състояние!

# 287
Не се подготвяме специално за първия учебен ден у дома.Откокто имаме деца вкъщи ползваме  основно препаратите на Frosch за пране, за миене на съдове и за почистване на повърхности – те ни осигуряват чиста и безопасна среда всеки ден.

# 288
Тази година направих торта за първия учебен ден. Иначе относно почистването-само прередихме с детето два гардероба 😊 продуктите на Фрош използвам постоянно и съм доволна от тях.

# 289
Не подготвям нищо специално. Много харесвам продуктите на Frosch и редовно ги използвам в ежедневието. Не съм използвала тези със сода и с удоволствие бих ги пробвала.

# 290
Почистваме основно дома. Но това си го правим редовно. Използвам препарата за прозорци, веро, което ми е любимо

# 291
В момента вкъщи от продуктите на Frosch използваме препаратите за съдове, перилен препарат и течен сапун за ръце.
Специални приготовления на дома за първия учебен ден нямаме.

# 292
  • Враца
Почистваме основно. Много харесвам продуктите на Frosch и редовно ги използвам в ежедневието. Не съм използвала тези със сода и с удоволствие бих ги пробвала.

# 293
Редовно почистваме за комфорта на ученика, а преди учебната година основно пренареждаме и почистваме и бюрото и гардероба му.
Използваме и в момента препарата за съдове на Frosch и сме доволни.

# 294
Чистя обикновено през уикенда, нищо специално за първия учебен ден.

Бих избрала следните препарати на Frosch, не съм ги ползвала и мисля, че ще ми харесат:
- Препарат за почистване на повърхности с портокалов екстракт
- Универсален почистващ препарат Neutral

# 295
Когато подготвям дома си за първия звънец, винаги си поставям две цели: да е чисто и безопасно, особено за децата.

Избирам продукти на Frosch, защото:

Гел-шампоан + душ за деца “Sensitive Shower Gel & Shampoo” – с неутрално pH, без микропластмаси, без тежки аромати и доказано добър за чувствителна кожа на деца от 6 месеца нагоре.
Frosch Universal Cleaner Lavender или Neutral Cleaner – за ежедневно избърсване на повърхности, без агресивни химикали, с мека формула, която е нежна за кожата и безопасна при контакт с ръцете на децата.

# 296
Харесва ми идеята, че са екологични. Иначе бих избрала препрати със сода, за да почистим упоритите петна.

# 297
📚✨ За първия звънец у дома всичко започва със свежест и уют!
Отварям прозорците за новото начало, а с Frosch почистването се превръща в ритуал – без компромиси със здравето.
🧼 Избирам универсалния спрей с лимон за бюрото и детските мебели – чистота без химия.
🧴 А препаратът за пране с алое вера е верният ни помощник за меките училищни дрешки.
Frosch е нашият „невидим родител“ – грижи се децата да растат в среда, където чистото наистина е безопасно. 🌱💚

# 298
Не правя нищо различно за първия учебен ден.  Вкъщи за почистване харесвам Препарата за почистване на повърхности с портокалов екстракт и Универсалния почистващ препарат Neutral

# 299
От много години използвам  продуктите на Фрош,заради екологичния им състав. Залагам най-вече на веро, препарат със сода,препарат за петна.

Общи условия

Активация на акаунт