Отново на училище с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота

• 7 183
  • 359
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Как подготвяте дома си за първия звънец?
Почиствам или той сам си почиства с прахосмукачка неговата стая и след това с препарат за паркет. После минавам с препарат мебелите и край.
Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?
Универсалния препарат на Frosch с неутрално Ph е страхотен. Сега се подсетих, че ми е свършил. По принцип всичките препарати на Frosch са супер за него, който има алергия.

# 316
Бих пробвала продуктите със сода за екологично почистване.
За първия учебен ден сме изчистили, както винаги и се заемаме с подвързването на учебниците и тетрадките.

# 317
  • Бургас
За първия учебен ден всичко от бюрата  е разчистено!
Подредени са новите учебници, помагала и химикали!
Редовно използвам продуктите със сода. Харесват ми.

# 318
  • Видин
За първия учебен ден се подготвям като всички дрехи са изпрани с Течен препарат за пране с аромат на лайка. През останалото време ползвом продуктите на Frosch целогодишно.

# 319
Не правя нещо специално за първия учебен ден. Използвам по-често течния перилен препарат Frosch с активна сода, който пази тъканите нежни и меки, без компромис с петната от боички, трева или храна. Добавям и омекотител.

# 320
Frosch използвам от години. Продуктите, които използвам са веро, течн сапун, актив сода, течен перилен препарат за фини и вълнени тъкани, универсален почистващ препарат, препарат за прозорци, препарат за петна. Всички продукти са ми пръв помощник, в дома и хигиената. В моето домакинство сме заложили на качеството и продуктите на Frosch използваме целогодишно.

# 321
Здравейте! Ето и моите отговори.

Няма специална подготовка на дома, подготвям децата за първият им ден на градина!

Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?
Ползвам Frosch Kinder sensitiv-Seife Детски течен сапун и Frosch Baby Омекотител за бебешки дрехи x750 мл. Харесва ми колко са нежни детските продукти към кожата им. Мога да отбележа и като плюс забавните и различни опаковки на течния сапун, която се харесва от децата.

Поздрави!

# 322
  • До хладилника, който обичам
Как подготвям дома си за първия звънец? - нищо по-различно от всеки ден.

Кои продукти на Frosch избирам, за да осигуря на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден? - последно си направих голяма поръчка с продукти на Фрош, защото наистина ги харесвам, и ми харесва екологичният им аспект. Взех си спрей със сода (и пълнител), спрей за мазнини с грейпфрут, спрей за баня с лавандула, спрей за общо почистване с портокал, както и спрея с оцет. Ползвам спрейове със сода/оцет според това, какво трябва да се чисти. Спреят с портокал ми е любимец от години, отлично се справя с ежедневни петна и дребни замърсявания. Отскоро пробвам спрея за мазнини в кухнята / печката и нямам забележки как чисти. Приятна ми е мисълта, че са максимално екологични, опитвам се в ежедневието, храненето и поддържането на дома да се ориентирам по еко-био, не само заради децата, но и един живот живеем и трябва да сме здрави, за да му се радваме качествено.

# 323
Нищо конкретно не подготвям за първия учебен ден.
Използвам Frosch, защото почиства отлично

# 324
Специално за първия учебен ден не правя нищо различно в дома си от към чистота.
Бих пробвала препаратите на Фрош със сода за упорити и мазни петна за дрехите на детето.

# 325
  • София
- Подготоката тази година беше съсредоточена върху първокласничката ни, отколкото върху дома ни, даже настана лек хаос вкъщи, но ще се оправим Simple Smile Иначе като цяло пролет и есен наблягам на почистването на прозорци, пране на пердета, подреждане/смяна на гардероба и основно почистване на цялата кухня.

- Все още не съм използвала продуктите на Frosch, но все повече чета добри отзиви и с удоволствие бих ги опитала!

# 326
За първият учебен ден не подготвям дома си с нещо по-различно. Харесвам продуктите на Frosch, защото са с изчистен състав, а в същото време ефективни. Редовна покупка са ми препаратите за повърхности.

# 327
  • Пловдив
Не почиствам специално за 15 септември. Почиствам периодично дома ни основно. Ползвам продуктите и съм изключително доволна.

# 328
Нищо специфично не подготвям. В края на лятото правя основно почистване и подреждане.
Използвала съм почти всички продукти на Frosch заради изчистения им състав и отличното справяне със замърсявания.

# 329
Зеления спрей за прозорци

Общи условия

Активация на акаунт