Отново на училище с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота

• 7 190
  • 359
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Харесвам продуктите на Frosch и у дома ги използваме целогодишно. Доволна съм от качеството и, че са щадящи природата.

# 331
Нищо по-специално не правя за първия учебен ден. Не съм изпробвала продуктите на марката, но бих го направила.

# 332
  • ВАРНА
Вече не се подготвям специално за 15-ти септември. С удоволствие бих изпробвала препарати с хлебна сода за почистване.

# 333
Старая се домът да е чист не само за първия звънец, а през цялата година. Все още не съм ползвала продукти на Frosch, но обмислям да пробвам универсалния препарат.

# 334
  • Countryside
Старая се домът ми да е чист, но имам възможност да поддържам предимнл уикенда с препарати. Ползвам препарати на Фрош от доста години и съм доволна - с натурални съставки, вършат си работатат и цената е добра.

# 335
  • Варна
Анкетата раздвижи любопитството ми да вляза в официалния сайт на Фрош за България, защото се коментират продукти, от които не съм виждал повечето да се предлагат, а ползвам само някои от тях и съм напълно удовлетворен като ефикасност, както и от усещането, че с избора си допринасям за по-чиста околна среда и насърчаване на екологични производства.
Оставям си на дневен ред да пробвам перилните препарати и таблетки за съдомиялна.

# 336
Нищо конкретно не подготвям за първия учебен ден, може би само актуализация на гардеробите.
Използвам Frosch, защото почиства отлично.

# 337
Как подготвяте дома си за първия звънец? Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?
И аз не правя нищо специално за първия учебен ден,налага се да чистя ежедневно,че сме с малко дете ,тийнейджърка и котка.
Продуктите,които най-често ползвам са:
Скрит текст:

и препаратът със сода.

# 338
Предния първия звънец обикновено правя основно пролетно почистване. Най-често използвам течния перилен препарат Frosch с активна сода и изключително добре почиства петната от дрехите на сина ми.

# 339
Специална подготовка за първия учебен ден не правя. Обичайните почистване, измиване, пране. Ползваме продуктите на Frosch и през останалата част от годината, ефикасни и щадящи са и затова ни спечелиха.

# 340
Не се подготвям специално за първия учебен ден.Ползваме вкъщи продуктите на Фрош, през цялата година  - за пране и за съдомиялна.

# 341
Почистването и подреждането, лекото и свежо ухание са като ритуал преди всяко ново начало.

Използвам универсалните почистващи препарати на Frosch и ги предпочитам заради ефективността и екологичния им профил.

# 342
Нищо специално не правя за първи учебен ден.
Използвала съм някои продукти и ми харесват. Сега разбирам,че има продукти за съдомиялна. С удоволсвие бих ги пробвала.

# 343
Как подготвяте дома си за първия звънец? Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?
Не подготвям нищо специално за дома си по случай първия учебен ден, тъй като се старая да почиствам редовно. С удоволствие ползваме FROSCH детски течен сапун за миене, детски шампоан и душ гел, както и течния перилен препарат за бебешки дрехи FROSCH BABY.

# 344
Не правя специални приготовления за първия учебен ден. Ползвом продуктите на Frosch и съм доволна, ефикасни и щадящи ръцете и природата.Продуктите на Frosch със сода са страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт