Отново на училище с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота

• 7 214
  • 359
  •   1
Отговори
# 135
  • in Wonderland
Не правя нищо специално. Използвам продукти на Frosch, най-вече Frosch Лимон за почистване и  препарат за прозорци.

# 136
Обикновено правя основно почистване към края на лятото, началото на есента. Все още не съм използвала продуктите на Frosch, но бих искала да пробвам доста от тях, например този за прозорци, заради естествения състав.

# 137
  • Стара Загора
Как подготвяте дома си за първия звънец? Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?
Подготовката за училище правим на много ранен етап , понеже не обичам напрежението. Още преди да е дошъл Септември купуваме дрехи , униформа и пособия за ученика. Тази година освежихме стаята му , боядисахме и сменихме някои мебели. Почистихме прозорците предния уикенд. А този е ред на банята - използвам  Frosch Лимон , той ми е най-любимия , заради свежия аромат. За детето понякога взимам течния сапун Frosch с жабката (той така го нарича) не знам дали заради картинката, но като го види в магазина винаги към него посяга. Animal Frog

# 138
Как подготвяте дома си за първия звънец? - По принцип дома ми винаги е готов за първия звънец Simple Smile Нямам какво специално да направя освен да го поддържам чист и подреден ежедневно.
Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?- Моето дете е с чувствителна кожа и до този момент съм ползвала само течен сапун за миене на ръце и препарата за миене на съдове. Сега разбрах за препарата със сода, може би ще ми е полезен също.

# 139
  • София
Как подготвяте дома си за първия звънец? Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?

Много харесвам продуктите на Frosch , най- много харесвам и купувам почистващите им препарати. Подкрепям напълно факта ,че продуктите са със 100 % рециклируеми опаковки.

# 140
  • Once there was a Hushpuppy...
Използвам всички продукти на Фрош от много години и съм доволна.
Преди началото на учебната година измих прозорците и изпрах пердетата в детската стая, както и малък ремонт, включващ смяна на ламината.

# 141
Преди първия учебен ден обикновенно правя едно основно почистване, използвала съм през годините някои препарати на Фрош и съм доволна.

# 142
Специална подготовка за първия учебен ден нямаме. Обичайното почистване, пррподреждане, пране и изваждане на по-есенни дрехи. Ползваме продуктите на Frosch и през останалата част от годината, защото са качествени, ефикасни и щадящи, не дразнят кожа, не оставят дразнещи аромати.

# 143
Подготовката за началото на учебната година се състои предимно в пране на дрехите за сезона и почистване на стаята.
Продуктите на Frosh ги ползвам от много години за измиване на съдовете, бебешкия препарат за пране, омекотителя за дрехи, за стъкла. Изключително доволна съм от чистия им състав и ненатрапчив аромат.

# 144
Не се подготвям специално за първия учебен ден, но си ползваме вкъщи продуктите на Фрош, през цялата година.

# 145
  • Вдън горите тилилейски
Не подготвям специално дома си за първия учебен ден. Най-любим ми е продукта с активна сода на Frosch.

# 146
В края на лятото премахваме всички ненужни помагала, учебници, омаляли дрехи и купуваме необходимото за следващия учебен период.
Ползвала съм част от препаратите на Frosch и с удоволствие бих продължила с новите- за съдомиялна и със сода.

# 147
Правя основно чистене в къщи. Много харесвам гела за тоалетна на Frosch, както и универсалният им препарат с портокал, с който изчистих бюрото, шкафа и гардероба на ученичката ми.

# 148
Как подготвяте дома си за първия звънец?
Опитвам се да поддържам чисто и подредено всеки ден, преди първия учебен ден малко повече, за да съм сигурен, че всичко необходимо е чисто и на правилното място преди да ги сложа в раницата.

Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?
Използвам продуктите на Frosch още откакто детето беше бебе, сега използваме течен сапун за деца и течен препарат за миене на съдове.

# 149
Не се подготвям специално за първия учебен ден, но ползвам продуктите на Фрош, през цялата година. С тях се почиства лесно и ефикасно.

Общи условия

Активация на акаунт