Отново на училище с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота

• 7 212
  • 359
  •   3
Отговори
# 120
За първият звънец подготвям специално стаята на децата. Почистване основно прозорци, подове, бюра.
Препарат за дрехи и препарат за съдове.

# 121
  • софия
Не се старая специално. Старая се постоянно като използвам продукти, които щадят околната среда и естествени, които са доказали ефективността си като содата напр.

# 122
  • Sofia
Подготвям дрешки.
Използвали сме почти всички продукти. Страхотни са

# 123
Аз много харесвам продуктите на Фрош и всяка седмица чистя у дома с тях, т.е. не правя специално почистване за първия учебен ден. Използвам универсален почистващ препрарат, препарат за прозорци, гел за тоалетна, както и универален препарат за всички повърхности.

# 124
Не правя нищо специално. Използвам продукти на Frosch, най-вече Frosch Лимон за почистване

# 125
Не се подготвяме специално за първия учебен ден. В ежедневието използвам много от продуктите на Frosch.
Frosch Baby за почистване на играчките и столчето на бебето, препаратът за миене на съдове за шишетата, чиниите и приборите на децата, течен перилен препарат за дрешките.
В кухнята използвам препарата със сода, страхотен е. Препаратът за прозорци също.

# 126
Не се подготвям специално за започването на училище! Ползвам вашите продукти с лавандула ,верото и любимия Fresh лимон за почистване.

# 127
Аз не подготвям дома си само за първия звънец, а се старая той да е чист и уютен всеки ден. Избирам Frosch, защото продуктите им са натурални, щадящи към кожата, без агресивни химикали, биоразградими и безопасни за децата. Така им давам комфорт и сигурна грижа у дома.

# 128
Как подготвяте дома си за първия звънец? Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?

Нищо особено не подготвям за първия учебен ден. Използвам препарат за почистване на детски играчки на Фрош вече 6 години, доволна съм от хипоалергенната формула.

# 129
Не провя нищо по- специално за 15ти септември. Напоследък избирам щадьщи продукти, с по-лек химичен състав и с повече натурални съставки.
Покрай бебчето открих Фрош и за момента използваме основно бабешките серии, но бих изпробвала и останалите продукти.

# 130
От известно време използвам течният перилен препарат Frosch с активна сода и съм силно впечатлена. Успява да пребори упорити петна дори от трева и мисля да му се доверя и за в бъдеще.

# 131
Правя стандартно есенно почистване и нищо по - специално за началото на учебната година.
Почти всички почистващи препарати вкъщи са на Фрош и съм доволна. Смятам и занапред да ги ползвам

# 132
  • София
Подготовката за началото на учебната година се състои основно в постепенна подмяна на гардероба.
Използвам доста продукти на Frosch, най-често купувам препарат за прозорци.

# 133
Най-често използвам Frosch Baby спрей за почистване.

# 134
Как подготвяте дома си за първия звънец? -  Усилията са насочени по-скоро към организация на стаята, бюрото. Почистването на дома си е регулярно, не конкретно за този ден.
Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?- За поддържане на дома ползвам Универсален препарат на Frosch. За други нужди ползвам специализираните препарати на Frosch- за петна, прозорци, гел за съдомиялна, препаратите със сода.

Общи условия

Активация на акаунт