Отново на училище с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота

• 7 211
  • 359
  •   1
Отговори
# 105
  • Сф
С чистенето не се подготвям специално за първия учебен ден. Чистя си редовно. Скоро ми предстои обаче есенното почистване.
Препаратите на Фрош ни помагат с това ,че са безвредни и екосъобразни. Моето дете има алергия към силно химически  препарати. Flowers Four Leaf Clover

# 106
Подготвяме се като пренареждаме гардеробите и бюрата. Използвам препаратите на Frosch, защото са безвредни, ухаят и почистват добре.

# 107
  • Лясковец
Нищо специално не подготвям за първия учебен ден.Букет,чисти дрехи и позитивизъм.Ползвам  Frosch като течен съпун,друго не съм пробвала от продуктите.

# 108
Не подготвям ученик вкъщи, но сме с бебче и препаратът за съдове на Frosch ни е верен помощник.

# 109
Не правя специални приготовления за първия учебен ден - поддържам къщата си чиста целогодишно.
Използвам продуктите на Frosch, харесват ми и често купувам, най-вече защото са безвредни за мен и природата. Най често ползвам верото и течния перилен препарат.

# 110
Как подготвяте дома си за първия звънец?
Тъй като тази година имаме първокласник детската стая беше почистена изцяло прозорци,под,мебели. Всичко е подредено и готово за старта на новата учебна година!

Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?
Използвам универсалния почистващ препарат,препарата да прозорци и детския течен сапун.

# 111
  • Пловдив
Как подготвяте дома си за първия звънец? Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?
Няма специална подготовка за първия учебен ден що се отнася до препаратите за миене и почистване. Това си е ежедневие, без значение дали някой ходи на училище или е бил на разходка в парка.

# 112
Харесвам много Frosch препарат за съдове за измиване на прословутите кутии за храна на децата. За техните дрехи използвам течният перилен препарат, за да съм сигурна в доброто изпиране. Не знаех, че има гел за съдомиялни и с удоволствие ще го пробвам.

# 113
В края на лятото обикновенно правя едно основно почистване ,използвала съм през годините някои препарати на Фрош и съм доволна

# 114
Моят младеж започва учебната година вече извън дома.
Ще му се налага да поддържа хигиената на квартирата сам.
В тази връзка целият набор от продукти - капсули за пералня, за съдомиялна, течен сапун, препарат против петна (защото има униформа) ще са от полза и в употреба.

# 115
  • Пловдив
Направихме основно почистване на стаята на дъщеря ми като подготовка за новата учебна година. Организирахме пространствата, сложихме нови органайзъри, за една по-приятна обстановка.
Използвам  препарати за повърхности с активни съставки като портокалов екстракт, препарата със сода за пране, както и течния препарат за съдомиялна

# 116
Нищо по-специално не правя от стандартното почистване.
На Frosch използвам препарат за съдове.

# 117
Нищо специално не правя в дома за първия учебен ден само основното почистване.
Използвам препарат за съдове,спрея против петна и течния сапун.

# 118
  • София
Не правя нищо специално за първия учебен ден. Дъщеря ми е с чувствителна кожа и затова използвам бебешки препарати за пране, за измиване на съдове, за миене на ръце. Често използвам Фрош, защото са с много добро качество.

# 119
Нищо специално не правя за първия учебен ден относно препарати за почистване. Харесвам Frosch и използвам препаратите за тоалетна, за съдове , течен сапун и тн.

Общи условия

Активация на акаунт