Отново на училище с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота

• 7 210
  • 359
  •   1
Отговори
# 90
  • Плевен
Как подготвяте дома си за първия звънец? Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?
Подготвяме дрехи и стаята за учебната година. С удоволствие бих пробвала продуктите на Frosch със сода , смятам, че ще са идеални за петна по дрехите.

# 91
  • на последния етаж
Нищо специално не правим за първия учебен ден. От препаратите използвам веро и препарат за прозорци Frosch.

# 92
Нищо специално не правим за първия учебен ден. Ползвала съм продукти на Frosch и ми харесват ми като аромат.

# 93
  • Пловдив
Нищо по-различно от обичайното не правя покрай 15-ти септември.
Обичам чисти повърхности, а в детската стая това си е предизвикателство. Затова избирам Frosch Ecological Universal Cleaner 😊

# 94
Как подготвяте дома си за първия звънец?
Подготвям го като стаите на двете деца и особено бюрата им се изпразват и почистват основно. Всичко за новата учебна година се подрежда. Прави се списък на това, което трябва да се пазарува за училище.
Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?
Течният сапун почиства и мирише много добре. Омекотява кожата на ръцете. Най-често купувам пълнител.

# 95
Как подготвяте дома си за първия звънец?
Децата сами си почистват стаите, особено бюрата и шкафчетата за учебните помагала и необходимите принадлежности за училище.

Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?
Използвала съм веро и препарат за прозорци на Frosch и съм много доволна от качеството.

# 96
Как подготвяте дома си за първия звънец? Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден

Всяка година купуваме нови тетрадки ученически пособия, винаги имам от бебешкия почистващ препарат и съм доволна той почиства всичко в дълбочина.

# 97
  • Пловдив
Как подготвяте дома си за първия звънец? Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?

Нищо по-специално не правя из дома си за първия учебен звънец.
Не е конкретно за децата, но вкъщи ползвам само препарата за стъкла на Froch.

# 98
Както обикновено, почиствам прах и под, но все пак изпирам раници  и униформи, украсявам с цветя и дано да върви по вода! Използвам препарат за баня, за прозорци и за под на Frosh.

# 99
Дома си го почиствам регулярно както всеки ден но съм много доволна от продуктите на Frosch ползвам ги почти всички сега ще взема и този със сода за петна.

# 100
Не подготвям нещо специално за първия учебен ден. Бих ползвала с удоволствие течния перилен препарат със сода за  идеално изпиране на ученическите униформи.

# 101
Подготовката се състои в прибиране на повечето играчки, подреждане на тетрадките и пособията за училище.
От препаратите на Frosch съм ползвала препарата за миене на съдове и течният перилен препарат.Любопитна съм към Frosch със съдържание на сода.🍀

# 102
Детето ми е малко, за да чуе първия звънец, но пък от първия й ден използвам доста от продуктите на Фрош. Течния прах за бебешко пране, препарата за почистване на шишета и играчки, с бебешкия спрей-препарат почиствам праха в нейната стая, от скоро ползвам и детския течен сапун. За другата част от домакинството използвам препарата за почистване на прозорците, верото за чинии, препарата със сода за почистване на кухнята, както и препарата с портокал за други дребни и ежедневни почиствания. Общо взето почти цялата гама от продукти съм пробвала и ползвам.

# 103
  • Враца
Не правя специални подготовки за първия учебен ден, по скоро правя есенно почистване. Продуктите на Фрош използвах много, когато децата бяха малки. Сега с удоволствие бих пробвала продуктите със сода.

# 104
Бих опитала продуктите със сода, за да се премахнат упоритите петна.

Общи условия

Активация на акаунт