Отново на училище с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота

• 7 204
  • 359
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Нищо специално не правя за първия учебен ден у дома. Не съм пробвала продуктите, но бих ги изпробвала.

# 76
Ползвом продуктите на Frosch целогодишно. Преди първия учебен ден всичко е почистено и подредено. Любимите ми Frosch продукти са със сода и препаратите с плодов аромат.

# 77
Ползвам Фрош от години. Цялата им гама харесвам, досега няма фалове - веро, универсалния препарат с портокал, препарата за баня, препарата за варовик с малинов оцет, препарата за стъкла, препарата за кухня със сода, препарата за под с лавандула, препарата за тоалетна чиния също с лавандула, перилния за бели дрехи със сода, омекотителя с бадемово мляко. Това са ми любимците и съм винаги доволна. Ако има и други разновидности бих ги пробвала.

Харесвам леките аромати, щадящите формули, ефективни са при почистване.

# 78
  • София
Попаднах на препарат за съдове на  Frosch. Хареса ми и затова купих и препарат за прозорци. И той е добър. Със сигурност ще купя и други препарати на  Frosch, ако ми попаднат.

# 79
Почистваме и подреждаме детските стаи, така че да са удобни за бързането сутрин и за ученето следобед.

Използвам универсалните почистващи препарати на Frosch и препаратът за стъкла.

# 80
  • Елхово
Нищо конкретно не подготвям за първия учебен ден, може би само актуализация на гардеробите.
Използвам Frosch, защото почиства отлично.

# 81
Нормално чистене. От продуктите ви харесвам универсалният с портокал и го ползвам за чистене на всичко Simple Smile

# 82
Не правя специални приготовления за първия учебен ден. Редовно използвам продуктите на Frosch у дома и залагам на чистота по всяко време на годината. Скоро видях, че се предлага и течен сапун в асортимента. Може би ще го включа в списъка с покупки.🐸

# 83
Изпирам дрехите за училище на детето с Фрош бебе, с много нежен аромат, хипоалергенен.

# 84
Като цяло не правя нещо специално за първия учебен ден. Всяка пролет и есен почиствам къщата основно. Под основно да се разбира пране на килими и пътеки и чистене на прозорци. Иначе чистя всекидневно.

На "Фрош" ползвам верото и препарата за прозорци. Доволна съм много и от двата продукта.

# 85
От години използваме двата спрея- за хигиенично почистване и против петна.
Иначе нищо специално не подготвяме, освен да облечем ролкя Simple Smile

# 86
Не подготвям нищо специално за първия учебен ден - и без това всички сме достатъчно стресирани:-)  Използвам препарат за почистване на петна по дрехи със сода, които са за мен незаменим помощник.

# 87
  • София
Как подготвяте дома си за първия звънец? - разчиствам главно гардеробите
Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден? - не съм ползвала досега продуктите на Frosch, ще се радвам да имам възможност да ги тествам.

# 88
Обикновено преди училище разчиствам шкафчета и чекмеджетата, в които си държат ученическите пособия.
От Вашите препарати използвам най-често за стъкла и прозорци.

# 89
  • София
За първия учебен ден основно се почиства бюрото.
Най-често използвам препаратът със сода. Резултатът от него е много добър!

Общи условия

Активация на акаунт