Отново на училище с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота

• 7 226
  • 359
  •   1
Отговори
# 195
Дома не го подготвян кой знае колко, като изключим пререждане на шкафа на ученика.

Продуктите на Фрош свързвам предимно с по- изчистени съставки, подходящи за бебета. Бих пробвала нещо за петна, че изобразителното изкуство се оказа предизвикателство за бялата униформа....

# 196
Никаква специално подготовка не правя за първия учебен ден. Освен да се заредя с много нерви и търпение Simple Smile Продуктите на Фрош използвам целогодишно за всичко, защото са ефикасни и вече са ми любими.

# 197
Не се подготвям специално за започването на училище! Ползвам вашите продукти с лавандула ,верото и любимия Fresh лимон за почистване.

# 198
  • София
Как подготвяте дома си за първия звънец? Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?

Преподреждам гардеробите и разчиствам умалелите дрехи на децата, изпирам училищните униформи, които не са ползвани цяло лято.
Ползвам таблетките на Фрош за съдомиялна.

# 199
Подготвям децата, униформите, детската стая и ученическите принадлежности. Използвам препарати за миене на съдове, на прозорци и универсалния на Frosch. Бих изпробвала препарата за пране със сода.

# 200
  • на дъното
Подготовката се състои в подреждане на бюрото,закупуване на материяли,подвързване на учебниците.
У дома почти всеки почистващ препарат е на Frosh таблетки за съдомиялна, веро,за котлона със содата,за банята с оцета,универсалния за пода,с портокалчето за мониторите и мебели ❤️

# 201
Как подготвяте дома си за първия звънец? - ние сме на етап детска градина още. Подготвям се с дрехи основно.

Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден? - използвам главно препарата за измиване на съдове и препарата за измиване на под. Имам дете и домашни любимци и гледам да не използвам тежки химии, Фриш е подходящ в това отношение. Имам интерес към перилния препарат със сода и омекотителите (не съм ги ползвала), защото дъщеря ми много се цапа, а омекотителите намаляват полепването на животински косми.

# 202
  • София
Как подготвяте дома си за първия звънец? - нищо специално не правя за първия учебен ден.

Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден? - бих искала да изпробвам продуктите със сода за премахване на петната от дрехите на децата.

# 203
Както обикновено почиствам вкъщи, баткото е ученик, а малката е в детска градина и най-вече гледам дрехите да са чисти без петна.
Ползвам продукти на Frosch и съм много доволна, а сега бих искала да пробвам тези със сода

# 204
Нищо повече от обичайното не сме правили за първия учебен ден!
С удоволствие бих пробвала продукти на марката, засега ползвам само верото от няколко години.

# 205
Не правя специални приготовления, ползвам верото, но бих пробвала препарата със сода

# 206
  • Плевен
Как подготвяте дома си за първия звънец?
Не правя нищо по-различно от обичайното ежедневно поддържане на дома.

Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?
Тук ще отговоря в бъдеще време. Досега не бях запозната за наличието на пазара на перилния препарат с активна сода и най-вероятно ще си го купя когато го открия в магазинната мрежа за да го изпробвам и вероятно след това да продължа да го използвам ако наистина е така ефективен.

# 207
  • София
Преди първия учебен ден, преглеждаме кои дрехи и обувки стават за носене. Изпирам дрехите, които имат нужда от изпиране, почиствам детската и купувам тетрадки и химикалки.
От продуктите на Фрош, използвам препарати за съдове, таблетки за съдомиялна и препарат за прозорци.

# 208
Нищо специално не подготвям за първия учебен ден.
Използвам препарата на фрош с активна сода, както и препарата за прозорци.

# 209
Как подготвяте дома си за първия звънец - почистването не е свързано с първия звънец, по скоро с подмяна на дрехите в шкафа - прибиране на летните и изваждане на есенните и необходимите за училище.
Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден - Продуктите на Frosch със сода за премахване на упорити петна.

Общи условия

Активация на акаунт