Отново на училище с продуктите на Frosch: Екологични решения за безупречна чистота

• 6 603
  • 359
  •   1
Отговори
# 30
Любима марка!
Почиствам пода с препарата ви с лавандула и навсякъде е чисто и ухае превъзходно.
Използвам спрея с грейпфрут за петна по пода и всичко блести.
Мивката е черна и спрея със сода е нейното спасение.
Доволна съм и от препарата за пране на марката.

# 31
За първия учебен ден се подготвям, като изпирам раниците и изхвърлям всички останали помагала, които съм мислела,че лятото могат да се отворят за преговаряне на материала 💐.
От продуктите на фрош съм ползвала препарат за прозорци и тези за миене на съдове.

# 32
  • Nesebar
Залагам на чистотата през цялата година

# 33
Нищо по-специално не правя за първия учебен ден. Не съм изпробвала продуктите на марката, но бих го направила.

# 34
Подготовката за първия учебен ден по-скоро касае стаята на ученичката - подредихме шкафовете, които съхраняват всички учебни пособия, разчистихме гардероба и го допълнихме с нови дрехи.

От много време ползваме перилния препарат на Frosch - в началото само за детските дрехи, вече е единственият вкъщи. Не знаех, че има гел за съдомиялна и бих опитала и него.

# 35
Не правя специални приготовления за първия учебен ден - поддържам къщата си чиста целогодишно.
Използвам продуктите на Frosch, харесват ми и често купувам, най-вече защото са безвредни за мен и природата. Най често ползвам верото и течния перилен препарат.

# 36
  • При децата ми
Обикновено чистя по-основно пролетта и есента. Като под основно визирам чистене на прозорци и пране на пердета. Залагам на чистотата през цялата година.
Фрош ми е от любимите марки. Ползвам препарата им с оцет, верото, препарата за прозорци и този със сода.

# 37
  • София
Пера дрешките и чаршафите с Фрош, за да изпрани за първия учебен ден. Минавам мебелите за прах и пода. Чистя прозорците с препарата на Фрош, много го харесвам. Чистя и огледалата с него. Чинии, кутии с препарат за съдове на Фрош, а мивката с този със сода.

# 38
  • София
Как подготвяте дома си за първия звънец? - разчистваме бюрата от стари учебници и помагала
Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден? - харесвам препарата със сода

# 39
За първия учебен ден си правя нормално есенно почистване.

Ползвам различни препарати, но бих изпробвала продуктите със сода, за премахване на упоритите петна.

# 40
Подготвям дома си за първия звънец, като избирам продукти на Frosch, които ми дават сигурност за чиста и безопасна среда. Най-често използвам универсалния почистващ препарат, гела за съдове с алое вера, както и почистващия препарат за баня с лимон. Те са достатъчно ефективни, а в същото време щадящи и подходящи за дом, в който има деца.

# 41
  • София
Здравейте!
Как подготвяте дома си за първия звънец? Кои продукти на Frosch избирате, за да осигурите на децата си комфорт и безопасна грижа всеки ден?

Подготвяме заедно офиса - стаята за първия учебен ден. Разчиства шкафовете и подрежда.

Бих изпробвала продуктите за премахване на упоритите петна.

# 42
Не правя особена подготовка, може би смяна на гардероба. Бих пробвала препаратите със сода за почистване на петната от дрехи.

# 43
Почиствам пода и повърхностите с продукти с изчистен състав, най-вече и заради бебето . Спреят против петна на Frosch  е верен наш спътник още откакто по-големият ми син беше малък, страхотен продукт , който не заменяме.

# 44
Започвам с покупките с най-необходимото дрехи, учебни пособия, шише за вода. Следва почистване, изпиране и дезинфекция. За почистване на детските съдове  използвам веро Frosh това което ми харесва е че няма аромат, но измива много добре. Не съм запозната с останалите продукти но марката.

Общи условия

Активация на акаунт