Проблемен стомах

• 874
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Радвам се, че си успял да се оправиш и сам, но повярвай ми, ровя се из интернет от години, пробвала съм какво ли не, вкл. и билки, аз си ги ползвам всекидневно под формата на отвари. За съжаление обаче има състояния, в които тези неща не решават проблемите напълно. Не че лекарите и лекарствата го правят също понякога, но за мен на първо място е важна диагностиката. Като знаеш с какво имаш проблем - решението е твое как ще се лекуваш, с билки, хомеопатия, лекарства, молитви или там каквото прецениш.
Иначе - мозъкът и храносмилателната система са пряко свързани, това е факт. СРДЧ е функционално нарушение на основата предимно на стрес. Аз го написах по-горе, пиша го и сега. И определено не се лекува с АБ.
За АБ имах предвид гастрит или язва, заради бактерията х. пилори, но в повечето случай не решава проблема тоест не ликвидира бактерията, корема и червата наистина са много сложно нещо, аз имам и гастрит, рефлукс и СРДЧ, за червата само усвояеми фибри ми помагат, а когато се натрупат газове единственото нещо което ми помага е турски чай с анасон и копър в едно, симетикон и други въобще... билките които съм изредил са за язви, рефлукс и гастрит, но чаят трябва да е насипен (събран) не в пакетчета, и сега съм добре, то мойто е хронично вече 11 години, но с правилна диета, билки и ако се налага и лекарства всичко се успокоява, имам познати диебетици, аз им викам ние хората с проблемни стомаси един вид имаме коремен диабет и се посмяхме, хаха, желая ви здраве на всички!

# 16
Може ли повече инфо за този чай? Че ще избухна - буквално. Коремът ми е като на бременна в 5 месец.
Иначе - аз успях да си излекувам Хеликобактера с два АБ, но какво от това… То при мен проблемът е другаде. За гастрит и рефлукс пия чайове от лайка, но най-вече от сладък корен, много успокоява. Трябва да си взема и от невен, препоръчаха ми го, че от няколко месеца съм и с жлъчен рефлукс и съм жестоко изгорена.

# 17
Мъжът ми е с проблемен стомах, помага му много пчелен восък.
Но не на гладно! Също, кафе не трябва да се пие никога на гладно, защото дразни много стомаха и създава проблеми.
Ако нямаш алергия към пчелни продукти - определено препоръчвам пчелен восък и консултация с гастроентеролог.

# 18
Ровил съм в сайтове на руски и английски и доказано на 101% процента, най много лекува чай от жълт кантарион и пчелен прополис, пчелния прополис лекува и много видове рак, един турски лекар го разкри и го разтреляха в дома му, той беше лекар и беше казал тайната на още 7 човека и те я споделиха, но медиите не отразяват такива неща. Приятели, повярвайте ми, чай от жълт кантарион, бял равнец, лайка, копър и анасон са за черва, стомах, жлъчка, панкреас, черен дроб, щитовидна. Лекуват и не вредят. Оправих се с тях, 4 години се лутах по гастроентеролози, ако трябва ще пусна отделна тема за домашно лечение на рефлукс, язви и гастрити + черва, знам и още методи които също доста лекуват, нямам никакви проблеми, пия много кафе, ям си всичко, аз съм с хроничен!

# 19
Пусни нова тема, за да не спамим тази.

# 20
Пусни нова тема, за да не спамим тази.
Ако модератор ми разреши, ще направя специална тема за домашно лечение, ако види поста нека ми пише на лично!

# 21
Не ти трябва модератор.
Пускаш просто нова тема и това е. Сложи после линк към нея тук.

# 22

Общи условия

Активация на акаунт