Не се тествайте в лаборатория Рамус

• 1 263
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Интересно как тогава съществуват все още при толкова проблеми. Подавате ли някакво оплакване?
Използвам ги изключително от години и никога не съм имала ядове с тях.

# 16
Не виждам смисъл от оплаквания. Просто не ги ползвам. Има толкова други лаборатории.

# 17
Значи сте изследвали хормони и витамини, после сте пили витамини и изследванията са били с по-добри стойности. И е виновна първата лаборатория. Хммм

абсолутно нищо не съм пила. Изследвайте се там тогава.

# 18
  • София/Севлиево
И аз съм с "1 на ум" за Рамус,но в нашия град до скоро нямаше друга лаборатория (с изключение на тази в държавната болница,но там пък не пускаха всички изследвания). Скоро отвориха Лина при нас,но и за нея не чувам добри отзиви.Като цяло от Рамус засега съм доволна.

# 19
Резултатът е бил висок заради циркулиращия в кръвта вит Де. Той се натрупва в черния дроб и мастната тъкан. Затова трябва да се спре 2 седмици, за да се видят реалните резултати.
Аз си следих цялата бременност там и всичко излизаше адекватно. Като бях с дефицити, след месец-2 с прием на добавки си отчитаха по-високи стойности (и аз се чувствах по-добре). Надали са ме следили дали си купувам вит Д. Simple Smile

# 20
в рамус спрях да ходя след като замърсиха проба урина и ме изкараха с инфекция. заради техните резултати ме вкараха в болница 'за всеки случай' по време на бременността. в болничната лаборатория не откриха никаква бактерия. аз нямах и такива оплаквания де, но заради други оплавания и откритата бактерия в изследването в рамус, лекарят прецени, че е необходим болничен престой . стресирах се жестоко заради тях и повече не съм ходила там.

# 21
Според мен, много по-добре да се вземат мерки за всеки случай, отколкото да се неглажира състоянието, особено при бременност. Може наистина да е имало лека инфекция, която да е преминала.

# 22
Според мен, много по-добре да се вземат мерки за всеки случай, отколкото да се неглажира състоянието, особено при бременност. Може наистина да е имало лека инфекция, която да е преминала.
инфекция в случая се оказа, че въобще не е имало. а според техните резултати огромно количество бактерии. буквално часове след като излязоха техните резултати ме приеха в болница и ми направиха нови изследвания...
от тогава просто не използвам рамус.

# 23
  • Melmak
Мерки за всеки случай, да вкараш здрав човек в болница????

# 24
Едно време, когато имаше здравеопазнване, стояхме след раждане минимум 5-7 дена в родилното, именно да всеки случай. Бремеността не е болест, но изисква много внимателно наблюдение. Когато жива и здрава родилка, или бременна изведнъж почине, ама как така, лекарите виновни.

# 25
Мерки за всеки случай, да вкараш здрав човек в болница????
Ако по изследвания не е здрав как да знаят, че е здрав? Simple Smile

Същото ми се е случвало в Синево, някаква мега кофти и странна бактерия. Повторих и всичко беше ок. Продължих да си ходя там, докато ми беше кварталната лаборатория.
На позната в Цибалаб също ѝ излязоха скапани резултати, които повтори. Не е нечувано и невиждано да стават грешки. Да, изключително неприятно е, особено когато на това изследване се разчита за терапия, но никога никой не е застрахован в нито една лаборатория.

Общи условия

Активация на акаунт