Хайде на театър - 17

• 3 803
  • 93
  •   5
Отговори
# 15
И аз се записвам, засега само с голям мерак. Много сте ми полезни и това ми е любима тема. Аз харесвам класическия театър или да има модерни елементи, но все пак да не е нещо от рода на "Хеда Габлер".

# 16
  • Галифрей
⭐ Код Жълто – ПРЕМИЕРА! ⭐

С премиерни представления в София, Пловдив и Бургас!
Съвременна българска комедия, която с много хумор и финес поставя въпроса за женската солидарност, равенството и сблъсъка с властта.

С участието на: Екатерина Лазаревска, Весела Бабинова, Анелия Луцинова и Аня Пенчева

Автор: Теодора Маркова
Режисьор: Яна Титова
Сценография и костюми: Огняна Серафимова

📅 2 октомври, София, Театър Artvent
📅 11 октомври, Бургас, Културен дом НХК
📅 18 октомври, Пловдив, ДК "Борис Христов

🎟 Билети: ticket.bg, Eventim.BG, Grabo.bg

# 17
  • Пловдив
Благодаря за прекрасната тема!
Аз успях да си намеря билети за Грамофонът на Виктор Калев. Купих ги от една дама, която няма да може да присъства. Дано само да съм попаднала на Човек, че не я познавам и като нищо може да са ме измамили. Рискувах пък да видим.
Желая на всички стахотни преживявания с любимото изкуство!

# 18
  • София
Яна Титова изобщо не я харесвам и ще пропусна на този етап новата постановка.

# 19
  • Галифрей
Аз мисля да гледам пиесата за  Бил Гейтс и Стив  Джобс

# 20
Аз стартирам сезона с Слон в стаята от Елена Телбис в Театър 199. Премиерата е на 29 септември и днес си закупих билет. Анотацията е любопитна, не пише кои са участващите: „Слон в стаята“ е история за среща с терапевт, която трябваше да продължи не повече от 60 минути. Всичко на срещата се обърка и нищо не е такова каквото беше преди нея. Някой ще трябва да се справя с осъзнаването на мащаба на лъжовността, в която се е самонапъхал. Не някой. Много хора. Може би почти всички.“ Актрисата е талантлива, като автор също е интересна. Очаквам качествено преживяване.

# 21
  • София
Еее, Тилда, казвай ги тези неща по-рано, има само 4 билета останали в Ивентим, но много назад, а аз съм толкова късогледа…и ниска, нищо няма да видя оттам. Ще следя за следващи месеци.
Нещо друго ново интересно има ли?

# 22
Пише че Стефка Янорова участва, а Елена е автор.
И аз се засилих, но няма програма за по-далеч във времето, а тогава не мога.

# 23
Еее, Тилда, казвай ги тези неща по-рано, има само 4 билета останали в Ивентим, но много назад, а аз съм толкова късогледа…и ниска, нищо няма да видя оттам. Ще следя за следващи месеци.
Нещо друго ново интересно има ли?
Съвсем случайно ми се мерна информацията  преди два дни. И си казах, ето това ще е едно добро начало на сезона. А сега от second разбирам и за участието на Стефка Янорова. Много я уважавам, освен, че е толкова красива и отдадена на театъра ми изглежда на много почтен човек  в живота. Елена Телбис също. Simple Smile

# 24
Елена Телбис я гледах наскоро във " Вина " и там ми направи хубаво впечатление. Опредено искам да я видя как играе и на сцената . Смятам да гледам и " Дишай " някой ден . Много ми се иска обаче да ги видя на сцената със Владо Зомбори . Дано някой ден видим и спектакъл със тях двамата , имаха в сериала хубава химия помежду си . Иначе доста се чудя за пиесата " Отчаяни съпрузи " . Ще я играят в моят град на 11 септември, но както споменах ще ходя на друга пиеса .

# 25
Стартирам сезона с "Дишай" на Аполония! Щастлива съм!

# 26
Стартирам сезона с "Дишай" на Аполония! Щастлива съм!
Супер . Напишете после и по едно мнение дали си заслужава .

# 27
Много е писано! Заслужава си!
Kleo, благодаря че каза 🍀

# 28
Много сме изписали за "Дишай". За мен е разкош, вълнение, сълзи... спектакъл на един дъх, преминаващ през цял един споделен човешки живот.
Лятото, докато ме държеше още емоцията след втория път, когато отидох да го гледам, си пуснах онлайн същата пиеса "Lungs" в изпълнение на небезизвестните Клеър Фой и Сам Смит. Естествено, че е много различно да гледаш на екран и на живо, така че със сигурност и усещането изобщо не беше същото, но Бойко и Елена категорично по нищо не им отстъпват. Heartpulse Дори бих казала, че някои преходи в българската сценична версия са много по-плавни, иначе репликите и сюжетът са изцяло 1:1. Беше ми доста интересно просто за сравнение.
В този ред на мисли - и аз ще чакам отзиви за "Слонът".
Иначе отдавна имам билети за 3 представления през октомври в Народния, две от които са нови заглавия, скоро ще реша и с какво да открия сезона през септември. Flowers Four Leaf Clover

# 29
  • софия
В очакване на новия сезон съм с билети за 4 постанавки в Народния и ще започна да следя да купя билети за други, когато си дойде студентката за Коледа да я изненадаме. Малко ще ѝ е времето тук и билетите трябва да са за определени дати. Дано има за "Слон в стаята" и дано е хубава. Много харесва на Елена Телбис.

Общи условия

Активация на акаунт