Хайде на театър - 17

• 13 630
  • 345
  •   4
Отговори
# 330
Вчера ходихме спонтанно на "Мъже под чехъл" в Сълза и смях. Искахме да гледаме нещо забавно и ненатоварващо и точно такова беше представлението. Хареса ни, забавлявахме се.
Смятам, че е подходящо и за тинейджъри, на дъщеря ни също и хареса.

# 331
Богът и аз го чакам с нетърпение този месец (въпреки че няма да го гледам за първи път) и му треперя да не се отложи, че и приятелка съм поканила. От 9 планини в десета ще го уважим и тя, и аз. Обаче пък си заслужава. Дано и на теб ти хареса.

Албена бих я гледала с удоволствие и без никакви колебания, ако имах тази възможност. Сега видях, че има билети и чудесни места. Отидете си с добри очаквания, ще разкажете после.

# 332
  • София
"Албена" преди години го бях гледала в ТБА, много ми беше харесало, не знам защо падна.

Аз такава несериозна фирма не съм виждала- няма ден да не са отменили нещо

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 11:54 от sea.sea

# 333
"Албена" в ТБА беше много хубава постановка.

# 334
"Албена" преди години го бях гледала в ТБА, много ми беше харесало, не знам защо падна.

Вярно е . В моят град щеше да се състои " Съвършени натраници " , но поради неизяснени причини няма да се състои.  Добре че ни закупих билети предварително . За хората обаче в чужбина е още по тъпо . Ще е глупаво ако причината е че Рачков не е събрал достатъчно публика , неуважително е спрямо хората който са си закупили билети и го чакат .

# 335

По-скоро изключително алчни и меркантилни са. От актриса знам, че не играят, ако залата не е напълно разпродадена. И свалят представления.

# 336

По-скоро изключително алчни и меркантилни са. От актриса знам, че не играят, ако залата не е напълно разпродадена. И свалят представления.
Вярно е . Същото ми се случи с едно представление понеже не са били продали за цялата зала . Мисля си че е и същата причина за " Съвършени натрапници  " .

# 337
Това е много лоша и неуважителна практика. Да не говорим, че тяхната зала (на Артвент) е огромна, цените на билетите не са ниски и няма да са на загуба, дори да не е 100% sold out.
Споменавала съм преди, че с още 10-15 души в 199 някога преди много години гледах едно от най-хубавите представления. Не беше отменено и артистите се раздадоха максимално. Не остана незабелязано, че за жалост и този театър лятото на 2024 въведе същата практика за юлските спектакли - отпадане в последния момент поради незаети места. За това лято не знам, защото тотално се отказах да купувам билети по това време при тях.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 14:22 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 338
Неуважително е към самите хора който са си купили билети , дори и да не е напълно разпродадена пак няма да е празна.  Преди няма и два месеца ми се случи с концерт не на един а на двама певци се бяха отказали да дойдат до моят град  понеже нямало достатъчно хора . Много алчни и арогантни за съжаление са станали повечето ни артисти , не само актьорите ами и певците който ние сме направили известни . Смятах да отида и на Стендъп комеди шоуто на Цитиридис , но след случилото във "България търси талант" смятам да пропусна  .

# 339
  • Галифрей
Според мен е вината на тези които държат залите извън София и искат повече пари за наема и  за съжаление Арвент  трябва да отменят представленията,защото не са напълнени залите. 😟 Да се организира събития и представления не е лесна работата.

# 340
  • София
Хич не ги жаля. Има и други фирми и театри, които обикалят със свои представления. Винаги може нещо да падне, ама такова чудо като при тях никъде няма.

# 341
Според мен е вината на тези които държат залите извън София и искат повече пари за наема и  за съжаление Арвент  трябва да отменят представленията,защото не са напълнени залите. 😟 Да се организира събития и представления не е лесна работата.
Не смятам че вината е на другите организатори . Когато връщах билетите за въпросната постановка на която щях да бъда са казали че очакват хората с нетърпение , но когато са казали че не е пълна залата , другите са се фръцнали и са отговорили че няма да играят представлението пред еди колко си души а само пред пълна зала . И ако това не арогантност и неуважение не знам какво е . Причината според мен е не само в Артвент , но и във самите артисти . Както казах за концерта на въпросните изпълнители който се отказаха че няма да могат да напълнят цял стадион . Аз това си го наричам алчност и арогантност , която убива всички други качества която има даден артист . Такива хора не са за жалене само защото ние сме ги направили известни , и те да проявяват неуважение към нас .

# 342
Странно, вместо да почнат да плащат те на ентусиастите, че биха гледали Рачков, Цитиридис, Геро, Перо, Шаро и Маро… на живо вместо на дивана пред тв.
Добре че имат една Чамкория, за да минават за арт.

# 343
  • Галифрей
Тези точно не бих ги гледала и пари да ми дават. Иначе Арвент си имат  хубави постановки ❤ Аз си ги гледам с кеф. Другите нека се фръцкат колкото искат,  аз си гледам моите си хора.

# 344
Тези точно не бих ги гледала и пари да ми дават. Иначе Арвент си имат  хубави постановки ❤ Аз си ги гледам с кеф. Другите нека се фръцкат колкото искат,  аз си гледам моите си хора.
Никой не твърди че нямат хубави постановки . Аз също харесах " Премахни от приятели " , но отношението към хората е недопустимо да отменяш толкова постановки е неуважително към зрителите . Хайде една две случва се , ама почти всички е доста обидно .

Общи условия

Активация на акаунт