Хайде на театър - 17

• 4 481
  • 125
  •   3
Отговори
# 30
Хубав театрален сезон да имаме!

Имам билети за Мерлин и Орфей и Евридика в НТ, като за датата на първото излезна ангажимент. Ще видим.

Набелязала съм си Прецакани, Великият Гетсби, Трамвай Желание

# 31
  • София
Явно и на МГТ няма да им приключи скоро ремонта. Качили са за септември и октомври общо 3 представления, които ще се играят по други театри. Също така моят съвет е, ако искате да ги посетите, да си купите билети от театрите, в които ще се играят и в никакъв случай от касата на МГТ.

# 32
Еее, Тилда, казвай ги тези неща по-рано, има само 4 билета останали в Ивентим, но много назад, а аз съм толкова късогледа…и ниска, нищо няма да видя оттам. Ще следя за следващи месеци.
Нещо друго ново интересно има ли?

199 не пускат всичките си билети през Ивентим и на място много често има свободни места. Може да се обадите по телефона и да резервирате.

# 33
# 34
  • София
Хубав театрален сезон да имаме!

Имам билети за Мерлин и Орфей и Евридика в НТ, като за датата на първото излезна ангажимент. Ще видим.

Набелязала съм си Прецакани, Великият Гетсби, Трамвай Желание
Ал, имаш предвид само Орфей в НТ, нали, много внимателно прегледах да не би Пловдивската опера да идва с Орфей и Евридика, защото много ме е яд, че не отидох в Пловдив, но вероятно нямаш предвид това:
https://operaplovdiv.bg/bg/performance/details?id=468

# 35
  • София
50 отменени за годината направиха ли ги 😂

# 36
само Орфей, извинявам се

# 37
  • Галифрей
50 отменени за годината направиха ли ги 😂

Още едно защо така?

# 38
  • Бургас
Миналото лято имаше момент, в който постоянно се отменяха представления в Летния театър (Бургас). Мисля си, че е заради малък брой продадени билети и не им е излизала сметката.

# 39
само Орфей, извинявам се

По-добре не си го причинявайте този Орфей, с най-добри чувства ви го казвам.

# 40
Да се запиша и аз в темата с набелязани за сега постановки: "Вина", "Прецакани", "Последният час на Мерилин Монро", "Караконджул".

# 41
  • София
само Орфей, извинявам се

По-добре не си го причинявайте този Орфей, с най-добри чувства ви го казвам.
Има ли някой в темата всъщност, който да е харесал Орфей? Grinning
Не съм го гледала още заради тези отзиви.

# 42
  • София
Къде е тази постановка "Вина"?

# 43
  • София
Има предвид тв сериала Вина.

# 44
Не съм чела отрицателните отзиви за Орфей, тогава не съм следяла темата, а сега нямам желание да го направя.
Ще отидем, гледаме постановката и така 🙂

Честит празник!

Общи условия

Активация на акаунт