Хайде на театър - 17

• 35 496
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! Може ли отзиви за Случаят Джем? Видях, че няколко от вас са писали, че ще го гледат, но не намерих отзиви след това. Благодаря!

Не беше моето. Добра игра, но откровено казано мизерен декор на фона на хубавите им костюми. Сюжетът като цяло също не ми беше интересен. Разтеглена история... Мъжът ми каза че горе долу му е допаднало.

# 691
Явно това е истината: издават, на когото насочат към каса, а другите чакат на опашката за сканиране.

# 692
Връщам се от Сфумато и "Дишай" - едно любезно момиче директно насочваше всички към касата, въпреки че някои хора си бяха принтирали ел. билетите - получаваш хартиен с името си написано с химикал.. Залата ми се стори доста неугледна, а столовете - много неудобни. Постановката ми хареса, но честно казано не успя да ме разчувства, някак прибързано ми дойде финала (макар и логично), плюс може би защото не съм в такъв етап от живота си (макар да съм на годините на героите)..
Бойко и Елена са страхотни, искам да ги гледам в моноспектаклите им. Simple Smile

# 693
  • София
Моноспектаклите ги харесах повече аз. 😃
Аз гледах "Време разделно" на Варненския театър в ТБА, режисьор Бина Харалампиева. Много исках да ми е 5/5, ама за съжаление не беше.
Декорът можеше да е много по-добър. Най-важните сцени (за мен) не бяха изиграни, а разказани. Това ми е голям минус. От актьорите Симеон Лютаков ме разочарова доста, никаква емоция не ми донесе този човек.
От останалите актьори искам да откроя тези двамата, многа ми харесаха:

Ще дам поощрително 4/5.

# 694
Някой довечера на “Театър” … ? Гледам, че всичко е разпродадено занапред. И тук рекламата беше на ниво …

# 695
За Театър всичко до януари (включително) е разпродадено.
Трябва да се дебне чак в програмата за февруари.

# 696
Аз съм другата неделя на „Театър“, но ги издебнах още като пуснаха билетите за октомври.
В камерна зала е нормално бързо да свършват билетите в първите месеци.

# 697
  • София
Аз за януари имам билет, дано е хубаво.

# 698
  • Галифрей
Аз ще ходя другата събота и ще  ви дам отчет. Не съм чела книгата нито филмът да няма спойлери.

# 699
Всяко негово представление е празник за българския театър!
Ако създаде представлението, което по качество се доближава до "Дишай", ще бъде страхотно 🫶

# 700
Вчера бях на ,Деветдесет' в Младежкия. Владо Карамазов брилянтен както винаги, Кристина Янева ми е една и съща и еднаква навсякъде, и баща й беше в публиката. Както и авторката на пиесата. Тя изрази мнение, че не е гледала по-хубаво представление, дори и във Великобритания.

# 701
  • София
Някой ще гледа ли днес постановката" Деветдесет " с Владимир Карамазов и Кристина Янева?
С нетърпение чакам отзиви

# 702
фрох, издай още малко. По-силно представление ли е от Чест (ако си го гледала)?
Въздействащо ли е? То снощи е била премиерата, публиката аплодира ли ги много?
*
От Младежкия са почнали частично да запълват програмата за януари. Вече има няколко планирани представления.

# 703
За Театър всичко до януари (включително) е разпродадено.
Трябва да се дебне чак в програмата за февруари.

За "Театър" камерната зала е намалена на около 80 места.  В едната част от залата, в която по принцип има места, играят също (има маса със столове). Доста са разгърнали пространството, което на мен ми хареса. Т.е със сигурност билетите ще свършват по-бързо, но представлението е добро, така че си заслужава да се дебнат билети. 😊

Иначе малко инфо от мен за Народен:
В началото на декември (5-6) ще е премиерата за "Господа Глембаеви".
Януари около средата пък ще излезе "Конформистът", а към 23-ти - "Жената-Конбини". Още не са пуснати билетите, но който се гласи за тях, да си знае. 🤗
Иначе видях, че вече в "Цветът на дълбоките води" (пак в Народен) ще играе Даниел Върбанов (от "Театър"), вместо както досега Павел Иванов. Много го харесах Даниел и ще ми е интересно да го видя и там. Надявам се да го вземат от театъра, не е за изпускане такъв актьор.

# 704
фрох, издай още малко. По-силно представление ли е от Чест (ако си го гледала)?
Въздействащо ли е? То снощи е била премиерата, публиката аплодира ли ги много?
*
От Младежкия са почнали частично да запълват програмата за януари. Вече има няколко планирани представления.
Гледала съм 'Чест', то е от същата авторка като 'Деветдесет'. Деветдесет' е по-вълнуващо и по-различно, макар и със сходни теми. Публиката се състоеше от 80 % известни актьори и други културтрегери, имаше цветя от министъра Мариян и от директора на 199, както и много аплодисменти.

Общи условия

Активация на акаунт