И аз си мислех за вас и щях да те подканя да пишеш, но Маги ме изпревари. Много куцо това с работата, но имат ли право да те уволнят? Доколкото знам в Германия е много трудно да уволниш служител на безрочен договор, а и нямате ли и защита за майки на деца под 3г? 
Моята госпожица рязко прояде, след като видя, че мляко няма. Цял ден нещо се яде, постоянно се крещи(няма тих режим) “АМ-АМ”, изреждам ви какво е изяла от сутринта, защото мен хем ми е смешно, хем ме стряска - 1 мъфин със котидж и кашкавал; 2 мъфина с ябълка и круша; малко кисело мляко; шепа грозде; половин порция овчарски пай; половин рибни пюре на дм; шепа пилешко месо, докато правех супата; една прилична пилешка супа и десерт няколко боровинки.. хора, тя не спира да яде, изобщо не мога да си представя колко мляко е пила на ден, щом преди не огладняваше за нищо, а сега яде по този начин и в тези количества.
, тъкмо му спрях млякото нощем и почти се отбихме , спеше една седмица долу -горе добре и сега почна да се буди в 5,00 и да мрънка и да не може да заспи и целия ден мрън-мрън.
и след като вече не съм толкова афектирана май разбирам защо и парите не са същите. Истината е, че с време от 8 до 5 няма шанс да се справя с децата и работата, та за сега ще се върна и май след някой месец ще повдигна въпроса за парите пак.
Чак толкова лесно не хронифицират заболяванията. Важно е обаче да си изкарваш целите антибиотични курсове, а не да спираш лекарството като се почувстваш по-добре. Обикновено антибиотик се приема 5-6 дни след отшумяване на неразположенията, за да е сигурно, че няма останали бактерии в организма и колонията пак да се разрастне главоломно след седмица. Поне моят личен лекар така ме инструктира
Да не си помислиш, че хрупам хапчета като бонбони - не, само два пъти в живота си съм приемала антибиотици, но и в двата случая докторът ми говори със сериозен гробовен глас тип "ще се мре"
И другото важно е да кажеш на лекаря си дали и какви други лекарства или хранителни добавки приемаш, за да ти каже дали да ги спреш или ще коригира дозите (на мен преди раждането ми спряха за два дни една терапия, която принципно е животоподдържаща и после месец и половина не бях на себе си, ама иначе много щяха да се омажат нещата с упойката), а и комбинациите от някои лекарства увеличават или неутрализират взаимно действието си. Та трябва да се внимава

И аз много се гордея със себе си, като ми се получи следобедната закуска, при все че въртя 4-5 неща. А съм мръднала от рецептата, а са заминали нещата на кино. Не мога да си представя като Милива да отваря хладилника и да напрвя мъфини, никакъв шанс. Единствено успях след МНОГО мислене да разделя рецептата за мъфини наполовина. Ако щете вярвайте, но аз наистина мислих много колко е половинката на чаша и половина кисело мляко... мисля, че това обяснява всичко за моите мозъчни гънки. Препоръчани теми