Експертите на isleep отговарят на въпроси за детския сън. Попитай ни!

• 4 651
  • 248
  •   2
Отговори
# 15
Както знаем при всяко новородено родителите избират неговото легълце,някои предпочитат люлеещи се кошчета,кошарки или детски креватчета пригодени с рамка или мрежа за предпазване от падане. Тъй като повечето от бебетата спят на по-меки постелки или дюшечета ме интересува дали след преместването  върху матрак  Junior детето ще може да се приспособи по-лесно,след като е свикнало с предишното си легло?

# 16
Имам дете на 1,5г след първия месец започна да спи при нас на спалнята. Вече дойде момента в който искам да го отделя от нас и знам, че ще е трудно. Предстои ни закупуване на кошара/легло и съответно матрак към нея. Как да определим подходящата твърдост на матрака ? И виждам, че предпочита главата да му е на възглавница , дали и каква би била подходяща за възраста му ?

# 17
Дъщеря ми е на 5 години . На какъв матрак е подходящо да спи тъй като винаги спи в най крайната точка на матрака. И каква възглавница бихте ми препоръчали ?

# 18
Здравейте, имам няколко въпросчета и ще се радвам да ми отговорите 😊
● Как да избереш правилния детски матрак – бебчето ми в момента е на четири месеца и половина, спи на матрак Magniflex Pierre Cardin 60/120см.
Какъв матрак ще ми препоръчате след навършване на две годинки?
● Как сънят влияе на развитието, настроението и концентрацията на децата? Ще може ли информация по колко дремки и време на будуване трябва да имат децата от раждането до навършване на втората годинка?
● Малки трикове и добри навици за по-спокойни вечери и усмихнати сутрини.
Ще се радвам на трикчета за по-лесно приспиване.

Благодаря предварително! 🌙

# 19
В кой часови диапазон е най-здравословният нощен сън? След максимум колко време трябвада заменим матрака с нов, ако не ползваме топ матрак?

# 20
Кой матрак е най- подходящ за 3 годишни?

# 21
Здравейте, синът ни е с анемия и имаме проблем със съня - още от 4м се буди мноооого често през нощта, а и на обяд. Той е 1г и 7 м., много активен през деня. Какъв е подходящият за него режим на тази възраст?
През летните месеци беше изменен режима (с час+ по-късно събуждане и заспиване вечер)
9-9:30ч събуждане
14ч - 16ч обеден сън
22-12:30ч нощен

# 22
Топ матракът дали подобрява съня или хубав матрак е напълно достатъчен?

# 23
  • София
Какви твърдост на матрака е препоръчителна при тийнейджъри и анатомичните възглавници подходящи ли са за тях?

# 24
  • При децата ми
Каква е препоръчителната твърдост за матрак за тийнейджър и възрастен? Топ матрака достатъчен ли е за добър и качествен сън?

# 25
  • София
Как да избера матрак за бебе?

# 26
Детето ми е на годинка и осем месеца,  все още спи в кошарата си която е със стандартните размери 60×120. Виждам, че вече му отеснява, вечер не спи спокойно, удря се в решетките и ме е страх да не се нарани несъзнателно. На каква възраст трябва да му сменя леглото, какъв тип легло и матрак  за неговата възраст препоръчвате?

# 27
Има различна препоръка за твърдост при различните възрастови групи, по конкретно 18 месеца и 6 години. ?

# 28
На какво се дължи бълнуването по време на сън? Може ли да е от неудобен матрак?

# 29
На колко години е препоръчително да се подновява матрака?

Общи условия

Активация на акаунт