Осмокласници 2025/2026 - тема 2

• 34 555
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аманда,  радвам се, че училището е хубаво, дано да намери добри приятели и да има хубави гимназиални години.

# 526
Аз гледах малко снимки от откриването във фейсбук страницата на гимназията - всички са с прилично официално облекло, без голотии или къси гащи.
Само го закарахме , не сме оставали, той не пожела.
Няма още програма в школо, иначе се появи днес заредената информация и това че е осми клас.
След откриването ходи да се снима.

Да им върви по вода на гимназистите ни!

# 527
Първи учебен ден, пълна лудница беше при нас. Аз финиширах в кафето срещу училището, дворът беше мравуняк и изобщо не направих опит да вляза, добре че имаше родители, които изпратиха снимки в групата да си видя златното яйце сред останалите златни.  Хареса ми, че имаше момчета и с нормални коси, а не все едно вчера са обръснати, защото ще влизат в казармата, както беше в предишното  училище. Аз съм от старото поколение, в което мъжете бяха дългокоси и още не мога да свикна с новата мода. Един колега, по-стар
 от мен, даже ми се оплакваше, как в училище ги стрижели, в казармата ги стрижели, после тя окапала и така не успял да се порадва на коса. Едно време се водеше война срещу мъжките коси. А сега сами се стрижат, сакън да пестят от гребени и шампоани.
Та така, огледах момчетата, сега да не ме обвинят в нещо само, като майка ги огледах, изпих две кафета и като почна да каканиже някакъв поп и на второто Господи помилуй се изнесох.
Колко ми е добре, че не сме седми клас!

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 23:00 от Априлски душ

# 528
  • София
Хехе, ние пък все се караме на набора, че не ще да се подстриже.
Накъдри се в пубертета и сега е като метъл от 80-те с коса до раменете.

# 529
На добър час на всички деца! Здрави, щастливи, разумни и в добра среда да попаднат 🍀🍀🍀

П.С: Колко ми е леко на душичката, че мина 7 клас 😂

# 530
  • София
Наборът беше чак учуден като го питахме дали иска някой от нас на откриването. Така че беше сам. Запознал се е с класа, имат 2 двойки близнаци, но не обърнал внимание колко точно деца са. Откриването било ужасно дълго според него, но класа изглеждала ок.
Та дано всички си харесат новите училища и класове и да имат едни сравнително приятни и ползотворни 5 години.
За разлика от nadin4e, аз нещо не успявам да се отърся от напрежението на седми клас, хем още на първо класиране приключихме. Тази година имам четвъртокласник, който ще се готви за смяна на училището и пак ще сме "в джаза".

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 21:25 от Шантава Калинка

# 531
На откриването се изсипахме цялото семейство. Девойката беше много щастлива, грееше. Самото откриване, както винаги, много ми хареса - смислено и насърчаващо децата да творят, да си помагат и да се учат едно от друго.
Натовари си куфарището на автобуса и замина на зелено училище, а от там отзивите отново са много положителни и се радва на приятна компания.
Много се радвам за целия им випуск - очарователни симпатяги, леко притеснени, но ще се отпуснат. Grinning

# 532
  • В Космоса
Здравейте! Моля някой да каже какъв е този код за достъп с който да свържа профил на родител с профила на детето в НЕИСПУО. Скъсах си нервичките! Допълнително ли трябва да го получат децата? Днес са им дали листче с юзернейм и парола, но така и не можем да добавим детето към наш профил.

# 533
Здравейте! Моля някой да каже какъв е този код за достъп с който да свържа профил на родител с профила на детето в НЕИСПУО. Скъсах си нервичките! Допълнително ли трябва да го получат децата? Днес са им дали листче с юзернейм и парола, но така и не можем да добавим детето към наш профил.
Аз брах тия ядове по-миналата година, защото не ми даваше изобщо началната страница с менюто отстрани, където има категория "добавяне на ученик".
Пробвайте да влезнете и излезнете няколко пъти на десктоп и дано се сети да зареди началната страница, за да ви излезнат менютата.

# 534
  • Куциндрел
Аз чакам принца на Дунавия да се нахрани и да благоволи да ми каже дали и какво са му дали днес, да си доопакова учебниците и т.н.
Прибра се към 18:00 с един приятел, чепкаха нещо до към 19:30 и само чух - дай първо да ям.

# 535
  • София
Честита и успешна учебна година!!!

# 536
  • София
Успешна, усмихната и вдъхновяваща учебна година на всички!
Наборката е много доволна от класа си на първо виждане, дано и занапрад само хубави емоции и носи училището!
И при нас казаха, че предпочитат дарения вместо цветя, но ние вече се бяхме заиграли с подаръците за класните и се получи това Wink

# 537
  • София
Та така, огледах момчетата, сега да не ме обвинят в нещо само, като майка ги огледах, изпих две кафета и като почна да каканиже някакъв поп и на второто Господи помилуй се изнесох.
Колко ми е добре, че не сме седми клас!
Сега се сетих какво ми "липсваше" на откриването вчера. Това каканижене, което автоматично вдига още нивото на училището в очите ми Simple Smile

# 538
Успешен старт на всички и от мен!
 Почна днес вече ударно в тъмни зори. Аз тотално изтрещяла бях объркала с час напред алармата, добре че детето само си стана в 6 часа. Ентусиазиран е още, да видим до кога Simple Smile
И нашето откриване беше семпло и стегнато, направи ни добро впечатление. Подарявали са им по-големите моркови Simple Smile

# 539
  • Бургас
И моето зайче си дойде с морков, пълен с лакомства.

Тръгна с усмивка днес, чакам я следобед да разказва как се е представила на английски, че все се тупа в гърдите колко го знаела.

Общи условия

Активация на акаунт